Zli Gli Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 A sta ako Glovo dostavljac nije gnom ala Jutka i Palma nego neki mladi zgodni djecarac optimista koji se samo ponadao da ce da uspe kod neke random simpaticne mu mackice? Nastradao covek ni kriv ni duzan za jednu bezazlenu poruku koja je mogla biti iskulirana, bedak.A ja sad kad sam bankrotirao ocekujem da nadjem ljubav svog zivota jer mi ova lova kojom sam raspolagao zadnjih x godina nije donela nista dobro. Doduse nisam ni pokusavao regularno nego sve tajno kao i ranije, pas mater. Elem, ako znate neku milionerku kojoj pare nisu bitne, da izgleda pristojno bar, evo stojim na raspolaganju. Visok, nosat, u solidnoj formi i kondiciji, cak vrlo dobroj za svoje godine, kad se skinem sa lekova bicu valjda opet seks masina, dobar u dusi, skroman kad su pare u pitanju, meni 2-3 hiljade evra mesecno a njoj sve ostalo... Eto, tu sam jos malo pa idem da sljakam u Njemacku par meseci da iskuliram pa cekam ponude. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 1
Leia Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Nemoj Gli, aj molim te. Ako je neko nahvatao zena i zena samo na foru i mishice - to si ti Ovo nije ta prica. 2
Popular Post Heaviside Posted August 21, 2022 Popular Post Posted August 21, 2022 19 minutes ago, Zli Gli said: A sta ako Glovo dostavljac nije gnom ala Jutka i Palma nego neki mladi zgodni djecarac optimista koji se samo ponadao da ce da uspe kod neke random simpaticne mu mackice? Nastradao covek ni kriv ni duzan za jednu bezazlenu poruku koja je mogla biti iskulirana, bedak. A ja sad kad sam bankrotirao ocekujem da nadjem ljubav svog zivota jer mi ova lova kojom sam raspolagao zadnjih x godina nije donela nista dobro. Doduse nisam ni pokusavao regularno nego sve tajno kao i ranije, pas mater. Elem, ako znate neku milionerku kojoj pare nisu bitne, da izgleda pristojno bar, evo stojim na raspolaganju. Visok, nosat, u solidnoj formi i kondiciji, cak vrlo dobroj za svoje godine, kad se skinem sa lekova bicu valjda opet seks masina, dobar u dusi, skroman kad su pare u pitanju, meni 2-3 hiljade evra mesecno a njoj sve ostalo... Eto, tu sam jos malo pa idem da sljakam u Njemacku par meseci da iskuliram pa cekam ponude. Sent from my M2012K11G using Tapatalk Super što si ipak odlučio da promeniš sredinu na neko vreme. Možda pomogne sa primarnim problemom, a i veće su ti šanse da tamo nađeš neku koja će da te isplati 25k godišnje nego u Mitrovici. Nije to za Nemačku toliko mnogo. Što se teme tiče, ne razumeš u čemu je problem. Prekršio je pravila firme, klijent se požalio i on je dobio otkaz. Zabranjeno im je da koriste podatke o ličnosti u privatne svrhe, kao i svakoj drugoj firmi, on to nije poštovao i poželili su mu sreću u nastavku karijere. Kraj priče.Naravno da nije problem da pošalješ onakvu poruku nekome ko ti je dao broj telefona u privatne svrhe. Veze nikakve ovaj slučaj nema sa time u kakve stereotipe o ženama ti veruješ. 6 4
Svemir Zeka Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 @HeavisidePa kad imaš stereotip i čvrsto veruješ u njega, sve uklapaš u to 1
Patty Lee Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 1 hour ago, nera said: A kad smo kod Onaxisa, zar nije njegova cerka dala sansu nekom “finom ali ubogom” pa se ispostavilo da je muzao za pare... I ćerka i unuka. 1
SNARC Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Zasto je ova tema posvecena samo zenama ? Kamo prostor za muske zalbe i kukanja ? 1 1
mraki Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 Možes otvoriti novu temu i ispričati svoje iskustvo… 5 1
Ptica trkacica Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 2 hours ago, aram said: Ne verujem šta čitam ovde, zaista Šta ćeš, Arame, projektuju se ljudi. Onaj koga su htele/nisu htele samo zbog para, misli da se sve vrti oko para. Ne daj bože da pomisli da možda ima neki drugi problem. A neki malo troluju, neki malo kontriraju tek da bi kontrirali, a neki se prave da ne razumeju. Move along, nothing to see here, lepo je rekla Gospa buba. 6
Ptica trkacica Posted August 21, 2022 Posted August 21, 2022 51 minutes ago, Heaviside said: Što se teme tiče, ne razumeš u čemu je problem. Prekršio je pravila firme, klijent se požalio i on je dobio otkaz. Zabranjeno im je da koriste podatke o ličnosti u privatne svrhe, kao i svakoj drugoj firmi, on to nije poštovao i poželili su mu sreću u nastavku karijere. Kraj priče.Naravno da nije problem da pošalješ onakvu poruku nekome ko ti je dao broj telefona u privatne svrhe. Veze nikakve ovaj slučaj nema sa time u kakve stereotipe o ženama ti veruješ. Ovaj post bi trebalo zalepiti u zaglavlje svake stranice otkad je počela ova priča za one koji i dalje ne kapiraju/prave se da ne kapiraju/ o čem' se ovde radi. 2
đorđe geprat Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 znam (tada) momka kome je (tada) devojka dala broj telefona ne zbog razloga da je zove, on je zvao i evo žive srećno i zadovoljno jako, jako dugo.
kud u maglu Simoviću Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 5 minutes ago, djordje geprat said: znam (tada) momka kome je (tada) devojka dala broj telefona ne zbog razloga da je zove, on je zvao i evo žive srećno i zadovoljno jako, jako dugo. pa problem je što ova nije dala momku broj, nego kompaniji za koju momak radi 8 1
Popular Post Ratamahatta Posted August 22, 2022 Popular Post Posted August 22, 2022 7 hours ago, Ptica trkacica said: Šta ćeš, Arame, projektuju se ljudi. Onaj koga su htele/nisu htele samo zbog para, misli da se sve vrti oko para. https://www.srbijadanas.com/vesti/region/osvojio-3000-dinara-na-kladionici-pa-zeni-celu-noc-pustao-pesmu-gde-si-bila-kad-sam-bio 1 13
đorđe geprat Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 bez šale, mislim da je ceo slučaj preforsiran, da je mogao da se svede na jedno više ilimanje ljubazno otkačinjanje (davanje korpe). i ja mator i dobre baš zgodne ženske ostavljamo svakodnevno brojeve telefona raznoraznim firmama, prodavnicama......... i uvek može da se desi da se pozove (ne mene, naravno) neko zbog nekog muvanja. jes' da je telefon dat firmi, a firma je dala momku, momak se zaleteo, nije razmišljao algoritamski (if......then) i razmotrio sve opcije. i najebao. firma popravilaimidž, devojka zadovoljna po više osnova, momak će da nađe novi posao sa iskustvom više........idemo dalje 1
Svemir Zeka Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 1 minute ago, Plajvi said: https://www.srbijadanas.com/vesti/region/osvojio-3000-dinara-na-kladionici-pa-zeni-celu-noc-pustao-pesmu-gde-si-bila-kad-sam-bio 50 kema: gde si bila kad sam bio niko
Svemir Zeka Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 (edited) ... Edited August 22, 2022 by Svemir Zeka
Recommended Posts