renne Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 20 minutes ago, SNARC said: Jel moze topitj da se stavi na ignor ? rek'o sam ti sedam puta da ne može 1
SNARC Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 5 minutes ago, renne said: rek'o sam ti sedam puta da ne može Meni..jesi li siguran ?
renne Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 16 minutes ago, SNARC said: Meni..jesi li siguran ? ma zna da nisam tebi, nego svaki drugi, treći dan nekome objašnjavam da nemere
SNARC Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 4 minutes ago, renne said: ma zna da nisam tebi, nego svaki drugi, treći dan nekome objašnjavam da nemere Pa moralo bi to da se uvede kume,brate,prijatelju, pobratime.. Ja vazda obecvam sebi da vise necu ulaziti na noskichve topike..i onda se zajebem..i udjem..i jebo me pas.. Dakle..imam amandman..da se uvede ignorisanje topika. I prvi glasam za.
Mil@n Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 "Reko sam ti 7 puta..." "Meni, jesi li siguran?" "Ma da, nisam tebi, već sam svima..." Morate slušati Renea pažljivije deco, kad zbori!
francuski sobar Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Seksualno uznemiravanje, zlostavljanje i pitanja za mod tim. 4
Svemir Zeka Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 (edited) On 26.12.2021. at 11:46, SNARC said: Mene zapanjuje koliko ima zena sa "Jeste, zasto nisi prijavila, kako niko nije video modrice i oziljke, sta si cekala do sad" pricom. Visestruko vise nego muskih skotova koji imaju taj pristup. Postoji li neko objasnjenje za to ? Mislim da je ženama to odbrambeni mehanizam. "Da je meni, ja bih tako" ("meni se neće ni desiti jer ću se zaštititi jer ću se ponašati ovako i ovako..:") edit: u svakom slučaju, svakako postoji složenije objašnjenje od "gadure su, pička im materina". Edited December 27, 2021 by Svemir Zeka
Svemir Zeka Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 12 hours ago, Hermetico said: Mora biti do zakona i postupka, nisu to pitanja pristojnosti nego ozbiljna krivična dela. Koja moraju isto da se tretiraju i kad su u pitanju dve npr nevaspitane osobe. A samim tim je i političko pitanje Naravno. Društvena dozvola muškarcima ide daleko pre nego roditeljska. A tek uverenje da su nasilnici obavezno i sami bili žrtve.....veze nema. 2
levi Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Novosti jbt Quote ŽRTVA NASILJA NA ZVEZDARI: Zadovoljna sam postupanjem policijskih službenika L. C. je izjavila da je ona zadovoljna postupanjem policijskih službenika i savetima koje su joj dali. Sestra je bez njenog znanja svoju verziju priče objavila na društvenim mrežama. Nina Stojaković sestra L. C. je član Slobodnih građana Srbije i partnerka Pavla Grbovića.
Malkmus Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp) 1
gospa buba Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 onda smo i to reshili. do sledece prilike.sent from novi mnogo jak bubamoto.
đorđe geprat Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 On 13.11.2021. at 23:36, Moonwalker said: Ne znam da li je bila vec pominjana ovde. Sjajna svedska serija u pet epizoda od oko sat vremena po knjizi Frederika Berkmana. Knjigu nisam citala, oni koji jesu kazu da je odlicna. Björnstad (2020-) https://www.imdb.com/title/tt9677638/ On 13.11.2021. at 23:41, kud u maglu Simoviću said: tanko. super početak, a kako se bliži kraju sve tanje i tanje al može da se pogleda On 13.11.2021. at 23:46, mraki said: Ja više ne znam da li sam gledao to, ili sam samo hteo da gledam. On 13.11.2021. at 23:48, Moonwalker said: Meni je utisak bio obrnut,. Sam kraj odlican. Koliko ljudi toliko perspektiva. prebacio sam ovo sa topika o HBO produkciji na ovaj podforum i topik. naprosto, mislio sam da je tema ključna a da ova serija sadrži sve ono o čemu se debatuje na poslednjih nekoliko stranica. imamo sve. od lakomislenosti, neiskustva, nezrelosti današnjih tinejdžera, lakoće flertovanja, da "ne" ne bude shvaćeno kao "ne". imamo stid od saopštavanja najbližima sopstvene muke, mukotrpnog dokazivanja, osude okoline, odvrtanosti poruka na mrežama. na kraju, da je "javni interes" preči od istine i kriminalno podmićivanje. mislio sam da će maja na kraju odlutati u šumu i skončati. yebeno dobra serija, moja preporuka i zahvalnost @Moonwalker što je ukazala na nju. da ponovim da danas ništa, apsolutno ništa, nije važnije od vaspitavanja potomstva. sve ostalo je nebitno ako ovo krene pogrešnim putem. počeo sam sa gledanjem u 9, sa'će 2. laku noć 4
James Marshall Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 kao što smo stari pregaoci za istinu na srpskom internetu @copkillah, ja i još par forumaša već ustanovili, ovo 1244 na tviteru je siguran znak da je u pitanju bolidčina ekstra klase. 1
Recommended Posts