December 27, 20213 yr kaze pavle bihali da ce on da umlati repera koji je maltretirao djevojku sa cijim slucajem je pocelo #nisamprijavila
December 27, 20213 yr 1 minute ago, morgana said: kaze pavle bihali da ce on da umlati repera koji je maltretirao djevojku sa cijim slucajem je pocelo #nisamprijavila ... i onda će da ga privedu zbog pretnji i pustiće ga i on će biti u fazonu "JEBIGA HTEO SAM ALI ME NISU PUSTILI"
December 27, 20213 yr Kakva junačina, ako može da dobije neku zvaničnu ulogu kao državni mlatitelj, samo da se uvede u korpus kazni i fizičko kažnjavanje.
December 27, 20213 yr 4 minutes ago, burazer said: ....značaj preventive!...dobre informacije i za potomke i za roditelje. "Halo bebe do Tridesete" .......ALI! Kako se niko pre toga nije setio..... Marshal na ignoru...ne mogu vise ... Edited December 27, 20213 yr by mustang
December 27, 20213 yr Just now, James Marshall said: Kakva junačina, ako može da dobije neku zvaničnu ulogu kao državni mlatitelj, samo da se uvede u korpus kazni i fizičko kažnjavanje. Hm, nekad su postojali dželati... Pošto idemo ubrzano ka jednom lepom srednjvekovnom društvu, njegova uloga se sama nameće...
December 27, 20213 yr 17 minutes ago, mustang said: Kako se niko pre toga nije setio..... Marshal na ignoru...ne mogu vise ... Ne moze mod na ignor
December 27, 20213 yr 1 minute ago, ultra plasticni said: Ne moze mod na ignor Eee moze moze, sredio mi braca da ga vise ne gledam Sad ode i ovaj. Nek pricaju medjusobno sad Edited December 27, 20213 yr by mustang
December 27, 20213 yr Pa da Kad smo kod korena vec.....putuj igumane A se ja tu natezem da mu dajem sansu mesecima da lepo komunicira....fuck off.
December 27, 20213 yr 1 minute ago, James Marshall said: Mogu ti srediti da ti čitav forum bude na ignoru Jel moze topitj da se stavi na ignor ?
December 27, 20213 yr 1 minute ago, SNARC said: Jel moze topitj da se stavi na ignor ? Ne znam jebiga, probaj