April 14Apr 14 naravno ali mislim da ne treba da očekujemo da će građanska reakcija sada sprečiti ministrovanje ovog. u krajnjoj liniji znamo svi koliki je rok trajanja ove vlade, pa u skladu sa time treba posmatrati sva ova imenovanja, od batine do DVS, koja svakako natkriljuje ogromna kurcobolja za to šta misli bilo ko van tog kružoka na vlasti.
April 25Apr 25 Lekar (67 godina), ranije osudjen za napade na maloletnice, je pre mesec dana ponovo dobio posao u bolnici.NOVA portalSAZNAJEMO Lekar internista (67) napastvovao medicinsku se...Policija je uhapsila Radišu Stankovića (67), lekara internistu koji je zaposlen u Opštoj bolnici u Vršcu, zbog sumnje da je seksualno uznemiravao medicinsku sestru na radnom mestu. Kako sagovornik...
April 28Apr 28 Nikada mi nije bilo jasno sta znaci "seksualno uznemiravanje". Kome to uopste pada na pamet?Po firmama to je razlog za otpustanje, smesta.
May 2May 2 On 7. 4. 2025. at 16:39, Midžeta said:Uvek mi je bio gadan i kripi, nikad smešan i zanimljiv, nisam iznenađena at allisto, odn. intuicija me je uvek nekako sa zadrskom "upozoravala" vezano za lik i delo pomenutog. stavise, sveca mi je relativno skoro nudila da procitam neku njegovu knjigu i kao super je i stajala mi je jedno vreme i nikad se nisam nakanio da uzmem da je citam. koliko god da mi se sadrzaj iste cinio zanimljiv, nisam poceo da citam.
Sunday at 08:115 days On 2. 5. 2025. at 22:58, hoffnung said:isto, odn. intuicija me je uvek nekako sa zadrskom "upozoravala" vezano za lik i delo pomenutog. stavise, sveca mi je relativno skoro nudila da procitam neku njegovu knjigu i kao super je i stajala mi je jedno vreme i nikad se nisam nakanio da uzmem da je citam. koliko god da mi se sadrzaj iste cinio zanimljiv, nisam poceo da citam.Ja sam morala da potražim ko je taj čovek. Sam pregled njegove biografije čini ovako nešto nažalost vrlo verovatnim. Tragično je kada se ne pronađe lekovitiji način da se izdrži i/ili umanji taj očaj, već se užas i patnja samo uvećavaju tako što se predaju dalje.