ubibobi Posted Monday at 14:02 Posted Monday at 14:02 5 hours ago, Eleniko said: kako se to stavlja kurac u dupe bez pitanja, zar to nije silovanje? nije da me zanima, mator sam za to a i kad sam bio mlađi smatrao sam da je analni seks najprecenjenija stvar na svetu posle čmarakuje pogotovo kad mi je jedna partnerka zamalo uvalila buttplug u buljsona, nije mi bilo zabavno da bežim po sobi sve sve nego ladan metal Ispravio 1 Quote
Shan Jan Posted Monday at 16:28 Posted Monday at 16:28 (edited) Ako dobro razumem ovde se raspravlja da li se doticna zbog dominantne osobe sa druge strane osecala obaveznom da se ponasa na nacin na koji nije morala? To je tesko dokazivo i jedini lek je da znas svoja prava i da budes dovoljno jak. U suprotnom bi morali da je definisemo kao osobu koja nije u stanju da se stara o sebi. Kad te neko npr. izmanipulise, mi krivimo manipulatora al ne zovemo policiju nego kazemo sebi da moramo sledeci put biti pametniji. Mislim da nema boljeg resenja od tog. Edited Monday at 16:29 by Shan Jan 1 Quote
Filozof manijak Posted Monday at 18:38 Posted Monday at 18:38 Ih, onda bih na gulio tri doživotne. 1 Quote
Shan Jan Posted yesterday at 01:58 Posted yesterday at 01:58 7 hours ago, Verterdegete said: Policija ipak hapsi zbog prevare. Nije prevara vec ubedjivanje. Sad vec imam utisak da samo kontriras da bi kontrirao. Quote
Verterdegete Posted yesterday at 04:40 Posted yesterday at 04:40 Sam si upotrebio izraz manipulacija. Quote
Shan Jan Posted yesterday at 07:28 Posted yesterday at 07:28 Manipulacija nije prevara zbog koje se hapsi. Quote
Hamlet Strašni Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Priča o Bangkoku prebačena na odgovarajuće mesto... Quote
Recommended Posts