Jump to content
IGNORED

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje žena - opšta tema

ragasto

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Eleniko said:

kako se to stavlja kurac u dupe bez pitanja, zar to nije silovanje?

nije da me zanima, mator sam za to a i kad sam bio mlađi smatrao sam da je analni seks najprecenjenija stvar na svetu posle čmarakuje

pogotovo kad mi je jedna partnerka zamalo uvalila buttplug u buljsona, nije mi bilo zabavno da bežim po sobi

sve sve nego ladan metal

Ispravio

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Ako dobro razumem ovde se raspravlja da li se doticna zbog dominantne osobe sa druge strane osecala obaveznom da se ponasa na nacin na koji nije morala?

To je tesko dokazivo i jedini lek je da znas svoja prava i da budes dovoljno jak. U suprotnom bi morali da je definisemo kao osobu koja nije u stanju da se stara o sebi.

Kad te neko npr. izmanipulise, mi krivimo manipulatora al ne zovemo policiju nego kazemo sebi da moramo sledeci put biti pametniji.

Mislim da nema boljeg resenja od tog.

Edited by Shan Jan
  • +1 1
Posted
7 hours ago, Verterdegete said:

Policija ipak hapsi zbog prevare.

Nije prevara vec ubedjivanje. Sad vec imam utisak da samo kontriras da bi kontrirao.

Posted
On 21. 1. 2025. at 3:33, Verterdegete said:

Policija ipak hapsi zbog prevare.

Gde to policija hapsi zbog prevare? Mozda u Dubaiju a i tu neko mora dobro da te prijavi.

Bio je nekada motel "Hiljadu ruza" u Lipovickoj sumi (mozda i sada postoji). Poznavao sam komsiju koji je tamo bio recepcioner. Rece mi on, stalna revija muskaraca i njihovih shvalerki, nikakve marice ni policija da ih hapse.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...