Jump to content
IGNORED

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje žena - opšta tema

ragasto

Recommended Posts

Posted
Just now, Eleniko said:

bila je sličnih gabarita, osećao sam se ugroženo

Trebalo je da je prijaviš za nasilje 🤷

Posted
12 minutes ago, Eleniko said:

kako se to stavlja kurac u dupe bez pitanja, zar to nije silovanje?

nije da me zanima, mator sam za to a i kad sam bio mlađi smatrao sam da je analni seks najprecenjenija stvar na svetu posle marakuje

pogotovo kad mi je jedna partnerka zamalo uvalila buttplug u buljsona, nije mi bilo zabavno da bežim po sobi

sve sve nego ladan metal

Da ne igraš ti mali fudbal sa nama :D

Imamo jednog što dolazi na termin sa nama, žalio se jednom prilikom, kad smo ga pitali jel bolelo, kaže jeste ali neki čudan lep bol :fantom:

• Haha 2
Posted
20 minutes ago, Eleniko said:

kako se to stavlja kurac u dupe bez pitanja, zar to nije silovanje?

nije da me zanima, mator sam za to a i kad sam bio mlađi smatrao sam da je analni seks najprecenjenija stvar na svetu posle marakuje

pogotovo kad mi je jedna partnerka zamalo uvalila buttplug u buljsona, nije mi bilo zabavno da bežim po sobi

sve sve nego ladan metal

A lichi? :wub:

• Haha 1
Posted
7 minutes ago, Shan Jan said:

A lichi? :wub:

A suši?

• Wub 1
Posted

liči onako, može kad mi upadne /no pun intended/ u japanu uz neki sladoled

realno izgleda kao kandirano oko 

• Haha 2
Posted
7 minutes ago, Svemir Zeka said:

A suši?

neke žene vole da apliciraju bananu na pravo mesto

jel si razmišljala nekad o sushiju u tom kontekstu, ima ovaj sushiritto koji kad napravi sushi palamar ne seče ga na bajtove

ja bi počeo odatle, ionako je sličan miris /ako je riba u pitanju/

riba, ribica, kapirate foricu :wacko:

ok napustiću sam forum a možda i ceo inter net

• Haha 1
Posted

Za radoznale postoje javni SM Kultura partiji, posljednji je bio ljetos u Sekirani. Uvodni performans je vanila, čisto da se vidi i u stisnutom, polumračnom prostoru očeše kinky kostimografija i koreografija, ali se granice pomjeraju kada na kraju dame iz publike dobiju ponudu da izađu na scenu.

Ako je njen izbor da onako zgodna i sređena ćaska sa društvom uz pićence, a onda  izađe pred 30 ljudi i ubije boga u njemu bičem koji izvuče iz svoje elegantne torbice, izgazi ga, izgalami se, izvrijeđa ga najsočnije, a njegov da to bespogovorno istrpi na lancu i na sve 4 i završi veče u jaucima i masnicama - who am I to judge? 🤷 

Posted
3 minutes ago, Eleniko said:

neke žene vole da apliciraju bananu na pravo mesto

jel si razmišljala nekad o sushiju u tom kontekstu, ima ovaj sushiritto koji kad napravi sushi palamar ne seče ga na bajtove

ja bi počeo odatle, ionako je sličan miris /ako je riba u pitanju/

riba, ribica, kapirate foricu :wacko:

ok napustiću sam forum a možda i ceo inter net

:lolol:

Plačem 

Posted (edited)
1 hour ago, Venom said:

Nebuloze. Ljudi imaju pravo da rade šta god hoće, pa i da ih neko vodi na sve 4. Zanimljiva stvar u normalnim BDSM odnosima je da zapravo neko ko je submisivan bira svog partnera, a ne obrnuto. Nije onaj što vodi nekog na sve 4 odlučio da to radi, nego je ona(j) što ga vode odlučio da mu to dozvoli. I to nije objektivno loše i nema šta da se osuđuje.

Naravno. Sub pre svega odredjuje granice i hard no's, pa tek onda počinje odnos unutar tog dogovorenog prostora. Značajan broj odnosa uopšte ne uključuju vezivanje ili nanošenje fizičkog bola u svoju dinamiku, a ulaze u definiciju totalne kontrole. Ovde smo upali u neko bukvalističko gledanje na dosta opširnu i već razradjenu temu. Otrilike kao da ja sad dodjem na finale Counter Strike turnira pre dodele milionske nagrade, otmem mikrofon i krenem da urlam ALI ONI SE NE UBIJAJU ZAISTA, OVO JE LARP COUNTERTERORIZMA. 

Edited by Amos
  • +1 1
  • Haha 8
Posted
1 hour ago, Venom said:

Nebuloze. Ljudi imaju pravo da rade šta god hoće, pa i da ih neko vodi na sve 4.

Tehnički je tako, ali stvari se često komplikuju kad se rukovodiš ekstremno rastegljivim kategorijama tipa "šta god hoće".

Liberalni ideal slobodnog izbora nije uvek tako jasno definisan kao što se zamišlja. Bude nekad "nisam htela pa me ubedio pa sam rekla da hoću, ali posle sam shvatilia da u stvari ipak nisam htela, ali kad me je naknadno pitao SMS-om zar nisam htela ja mu napisala da jesam i da mi je bilo divno, ali sad evo opet nisam sigurna, časni sud d' uradi nešto".

Kao što sam pokušao da objasnim Radiši gore, nisu svi slobodni izbori podjednako slobodni. Žena koja pristaje da bude neplaćena bejbisiterka slavnom paru jer inače ne bi imala krov nad glavom, ona će se vrlo stidljivo usprotiviti ideji da je poslodavci™ jebu, ponižavaju, i grade nekakvu master/slave dinamiku. Daće kakav-takav pristanak, kao što je četrnaest njih prethodno dalo, ostaviće zapis o tome, a mi ćemo posle slegati ramenima.

Optimalno bi bilo da postoji neki eksterni autoritet koji će regulisati šta tačno ljudi "imaju pravo" da rade jedni drugima, umesto da se večito lovi consent u mutnom. Nažalost, ne postoji.

1 hour ago, Venom said:

Pročitao sam onaj prvi tekst što si postavio pre par dana i tu je pisalo da se Gajman upoznao sa tom stranom ljudskih potreba kad mu je jedna rekla "whip my pussy". Ako je to nešto što nekom treba, koga briga da li je to za osudu. Ako je Gajman nekog upoznao, skinuo se pred njom i stavio joj kitu u dupe bez pitanja, jer ga to loži, to je greška u koracima. 

Kad je imao 20 godina, baba mu rekla "whip my pussy" i koga briga.

Sad kad ima 60, devojka mu kaže "“I am consumed by thoughts of you, the things you will do to me, I’m so hungry", i opet koga briga.

"Koga briga" je liberal mindset koji vodi upravo goreopisanim ishodima.

Posted

ae bre ljudi, jebanje bejbisiterke je događaj samo takav jedino u svetu britanskih tabloida

naslušao sam se tih i takvih priča za nekoliko života pa i nagledao razvoda

Posted
4 minutes ago, Weenie Pooh said:

Liberalni ideal slobodnog izbora nije uvek tako jasno definisan kao što se zamišlja. Bude nekad "nisam htela pa me ubedio pa sam rekla da hoću, ali posle sam shvatilia da u stvari ipak nisam htela, ali kad me je naknadno pitao SMS-om zar nisam htela ja mu napisala da jesam i da mi je bilo divno, ali sad evo opet nisam sigurna, časni sud d' uradi nešto".

Onda tu ukrštaš ideologije: feminističko-klasnu i liberalnu. Koje u ovom slučaju ne bi mogle nikako da stoje zajedno. 

Ne poznajem slučaj jer imam užasan otpor da filujem mozak redundantnim informacijama o celebsima, ali ovo što od vas čitam mi govori da njihov odnos nije ono o čemu se pričalo u kontekstu bdsm. Ne bi smelo da bude drugih neravnopravnosti i asimetrija, tipa tog - on je poslodavac, ona je zaposlena. Mislim može naravno, samo onda se meša niz varijabli za koje moraš da budeš dobro informisan da ih raščivijaš, što je - po mom skromnom mišljenju - u vezi s poznatima nemoguće, od strane običnog posmatrača. 

• +1 1
Posted
8 minutes ago, Weenie Pooh said:

Tehnički je tako, ali stvari se često komplikuju kad se rukovodiš ekstremno rastegljivim kategorijama tipa "šta god hoće".

Kao što sam pokušao da objasnim Radiši gore, nisu svi slobodni izbori podjednako slobodni. Žena koja pristaje da bude neplaćena bejbisiterka slavnom paru jer inače ne bi imala krov nad glavom, ona će se vrlo stidljivo usprotiviti ideji da je poslodavci™ jebu, ponižavaju, i grade nekakvu master/slave dinamiku. Daće kakav-takav pristanak, kao što je četrnaest njih prethodno dalo, ostaviće zapis o tome, a mi ćemo posle slegati ramenima.

Optimalno bi bilo da postoji neki eksterni autoritet koji će regulisati šta tačno ljudi "imaju pravo" da rade jedni drugima, umesto da se večito lovi consent u mutnom. Nažalost, ne postoji.

Kad je imao 20 godina, baba mu rekla "whip my pussy" i koga briga.

Sad kad ima 60, devojka mu kaže "“I am consumed by thoughts of you, the things you will do to me, I’m so hungry", i opet koga briga.

"Koga briga" je liberal mindset koji vodi upravo goreopisanim ishodima.

Koga briga je mindset da se ne mešaš u tuđi život, jer 100 ljudi 100 ćudi je tačna izreka i nemaš kapacitet da napraviš sve ljude istima i da svi budu zadovoljni. Možda u Holivudu gde su svi čestiti i pokazuju bele zube 99% vremena, ali ne u stvarnom životu. 

Ako mu neko autentično kaže "the things you will do to me, I am so hungry", ne vidim u čemu je problem.

Ne, ovo o čemu pričaš da ne možda jeste da, ali se neko predomisli, i eto sve je siva zona, to je teorija opšte prakse koja nema veze sa životom. Odrasli ljudi su u stanju da komuniciraju šta žele. Svako određuje svoje granice, a ovo o objektivnom eksternom autoritetu me doslovno užasava. We are the Borg, resistance is futile. 

• +1 1
Posted
1 hour ago, Svemir Zeka said:

Trebalo je da je prijaviš za nasilje 🤷

Imao sam fazu kad sam se jako ložio na to kad debele žene otkriju svoj libido, tek posle sam odustao od toga jer sve ludaje

• Haha 2
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...