SNARC Posted Sunday at 20:51 Posted Sunday at 20:51 3 minutes ago, Filozof manijak said: Oh, my summer child.. Kako znaš da je ona u pitanju? Palo mi je na pamet dok sam kucao...i mislio sam da dodam "Osoba"..ali reko, jebe mi se tacno. 1 Quote
Filozof manijak Posted Sunday at 20:55 Posted Sunday at 20:55 3 minutes ago, SNARC said: jebe mi se tacno. Jel u zdrav mozak? 1 Quote
SNARC Posted Sunday at 20:55 Posted Sunday at 20:55 Just now, Filozof manijak said: Jel u zdrav mozak? Taj brod je otplovio, amigo Quote
Filozof manijak Posted Sunday at 20:58 Posted Sunday at 20:58 zato što volim da dominiram. Sledeće glupo pitanje, molim. 5 1 Quote
Weenie Pooh Posted Monday at 02:32 Posted Monday at 02:32 5 hours ago, Filozof manijak said: zato što volim da dominiram. Sledeće glupo pitanje, molim. Nije dominacija, vidiš da te puštamo Praaava dominacija je kad ceo forum pati pod tvojim zulumom a ne može ti ništa jer moderatori beli medvedi itede. Quote
Weenie Pooh Posted Monday at 02:35 Posted Monday at 02:35 6 hours ago, Verterdegete said: Ono sto hocu da kazem je da BDSM iskustvo, onako kako se popularno predstavlja, nije autenticno. Ne moze submisivnost i saglasnost. Ne moze gubitak kontrole, i mogucnost da u svakom trenutku kazes ne. Niti se moze biti jedno u krevetu, a svugde drugde drugaciji. Mislim, ovo su za mene neka opsta mesta. Kapiram o čemu pričaš, ali malo šta je autentično po tim visokim kriterijumima. Ljudi manje ili više svesno pristaju na svakakve stvari, igraju svakakve uloge, u seksualnom kontekstu ili šire gledano. Sa strane možeš da fućkaš na sve to, ali naravno da na tebe ne deluje dok si sa strane, nisi ciljna grupa, igrokaz nije tebi namenjen. 2 Quote
Shan Jan Posted Monday at 04:28 Posted Monday at 04:28 Mislim da ljudi van tog sveta ga generalno slabo razumeju. Zato imas gomilu publike koja se lozila na controlling i jealous Mr. Grey a ovamo BDSM zajednica cupa kosu. Ja mislim da je veca sansa da nadjes briznu osobu u BDSMu nego van njega, al to sam samo ja, brizna osoba 1 Quote
Verterdegete Posted Monday at 05:00 Posted Monday at 05:00 (edited) 2 hours ago, Weenie Pooh said: Kapiram o čemu pričaš, ali malo šta je autentično po tim visokim kriterijumima. Ljudi manje ili više svesno pristaju na svakakve stvari, igraju svakakve uloge, u seksualnom kontekstu ili šire gledano. Sa strane možeš da fućkaš na sve to, ali naravno da na tebe ne deluje dok si sa strane, nisi ciljna grupa, igrokaz nije tebi namenjen. Mislim da mi kriterijumi uopste nisu tako visoki. Npr, rekao bih da prosecan hen pecked husband tu ima autenticnije iskustvo od nekoga u bdsm seansi. Razumes valjda da nije dovoljno reci da eto ljudi u tome uzivaju, i da se ne moze razumeti ako nisi u tome. To je mistifikacija, antinaucan stav. Edited Monday at 05:06 by Verterdegete Quote
Venom Posted Monday at 08:06 Posted Monday at 08:06 On 18. 1. 2025. at 11:40, Weenie Pooh said: Na temu consenta i opsesije istim: Žena je 100% u pravu. Potrebna bi bilo da se sudi o stvarima objektivno (ovo je Dobro/Loše), ne samo subjektivno (ovo je dobro/loše iz njene perspektive jer je rekla da/ne). Nažalost, danas za većinu nas ne postoje objektivni parametri koji bi nam omogućili da donesemo takav sud, pa ostaje samo da se oslanjamo na lične slobode. Ako je izbor bio slobodan, on je sjajan i ne sme se kritikovati. Ako je bio neslobodan, onda se radi o nasilju i mora se osuditi. Ljudi nekad osećaju da je nešto Loše, ali nemaju se na šta osloniti da ga takvim proglase nezavisno od consenta. Ako je jedino zlo lišavanje nekoga slobode, otimanje nečijeg agency, onda će se svaka optužba predstavljati kao silovanje, svaki zločin kao nasilje nad nemoćnom osobom vrednom sažaljenja. Nebuloze. Ljudi imaju pravo da rade šta god hoće, pa i da ih neko vodi na sve 4. Zanimljiva stvar u normalnim BDSM odnosima je da zapravo neko ko je submisivan bira svog partnera, a ne obrnuto. Nije onaj što vodi nekog na sve 4 odlučio da to radi, nego je ona(j) što ga vode odlučio da mu to dozvoli. I to nije objektivno loše i nema šta da se osuđuje. Pročitao sam onaj prvi tekst što si postavio pre par dana i tu je pisalo da se Gajman upoznao sa tom stranom ljudskih potreba kad mu je jedna rekla "whip my pussy". Ako je to nešto što nekom treba, koga briga da li je to za osudu. Ako je Gajman nekog upoznao, skinuo se pred njom i stavio joj kitu u dupe bez pitanja, jer ga to loži, to je greška u koracima. 2 4 Quote
Svemir Zeka Posted Monday at 08:18 Posted Monday at 08:18 8 minutes ago, Venom said: Nije onaj što vodi nekog na sve 4 odlučio da to radi, nego je ona(j) što ga vode odlučio da mu to dozvoli. Ne mogu oni to da razumeju, s izvinjenjem, jer je antinaučno. Kad bih ja krenula da primenjujem gledišta kojima sam učena, pola stvari u svetu ne bi moglo da postoji, jer ne može to tako. Što se autentičnosti tiče, tu onda možemo da eliminišemo 90% ponašanja, ako uzmemo kao kriterijum Jaspersovsku autentičnost. Čak mislim da u bdsm može biti više autentičnosti, nego u ulogama napolju. 1 Quote
Filozof manijak Posted Monday at 08:23 Posted Monday at 08:23 Ovo me podseća na situaciju kada mi je prijatelj objašnjavao kako je sjajno iskustvo skakati padobranom, a on nikada nije ušao u avion 2 1 Quote
Eleniko Posted Monday at 08:28 Posted Monday at 08:28 kako se to stavlja kurac u dupe bez pitanja, zar to nije silovanje? nije da me zanima, mator sam za to a i kad sam bio mlađi smatrao sam da je analni seks najprecenjenija stvar na svetu posle marakuje pogotovo kad mi je jedna partnerka zamalo uvalila buttplug u buljsona, nije mi bilo zabavno da bežim po sobi sve sve nego ladan metal 5 Quote
Filozof manijak Posted Monday at 08:37 Posted Monday at 08:37 9 minutes ago, Eleniko said: pogotovo kad mi je jedna partnerka zamalo uvalila buttplug u buljsona, nije mi bilo zabavno da bežim po sobi sve sve nego ladan metal 1 Quote
Svemir Zeka Posted Monday at 08:38 Posted Monday at 08:38 (edited) 10 minutes ago, Eleniko said: kako se to stavlja kurac u dupe bez pitanja, zar to nije silovanje? nije da me zanima, mator sam za to a i kad sam bio mlađi smatrao sam da je analni seks najprecenjenija stvar na svetu posle marakuje pogotovo kad mi je jedna partnerka zamalo uvalila buttplug u buljsona, nije mi bilo zabavno da bežim po sobi sve sve nego ladan metal Pa morala je da te pita prvo jbt U stvari, ti bi sam tražio. A ima i nežnijih plagova od metalnog, kad baš pitaš... Edited Monday at 08:39 by Svemir Zeka Quote
Recommended Posts