Jump to content
IGNORED

Seksualno uznemiravanje i zlostavljanje žena - opšta tema

ragasto

Recommended Posts

Posted

E sad ce da bude zanimljivo sta ce Beyawnce da radi 

Posted

da podržava kamalu još jače, brže, bolje

• Haha 3
  • 2 weeks later...
Posted
24 minutes ago, gsb said:

Ovaj proces je zavrsen, cini mi se, za 6 meseci, a onoj skotini Aleksicu se razvlaci 4 godine. Pu, i sudije i tuzioci i ceo nas drzavni apart.

čekaju da umre, da ode neosuđen

• 4 weeks later...
Posted

Nil Gejman, za sada je 8 žena istupilo sa optužbama, nisu mi poznati detalji. Produkcijske kuće su to znale još prošle godine, jer je snimanje 3. sezone Good omens zaustavljeno, a Nil je iz projekta istupio još u oktobru. 

• Tužno 3
Posted

Jeziv lik, meni on ko Rasel Brend slučaj, neko je jasno na keca da je nesto debelo off

Posted

Bio mi je zanimljiv kao pisac. Počinje da zbunjuje kako stopiti u jednu ličnost onog ko je u umetnosti, a istovremeno nečovek prema drugom ljudskom biću.

Pre neki dan sam prvi put saznala kako je Pikaso usvojio devojčicu iz sirotišta, pa je vratio nazad kad mu je dosadila...tj. kad je počela da ga ometa u slikanju kao svako aktivno i radoznalo dete. 

Odvratno kako je Nil ogromnim sumama plaćao ćutanja i odštetu. Ono, dam ti pare i ćao, sve se može kupiti i prodati, pa do sledeće žrtve... Čovek nije prezao od gadosti u prisustvu sopstvenog deteta.

• +1 2
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...