Moonwalker Posted September 19 Posted September 19 33 minutes ago, Patty Lee said: Brt, Sevil Sevil mi je ubedljivo najgori u svakom smislu, ako uopste ima mesta poredjenju. 5
Jeremija Posted September 19 Posted September 19 Kako novi slučajevi isplivavaju, deluje da je manji broj ljudi iz tog miljea koji nisu nešto radili, nego onih koji jesu. 2
Midžeta Posted September 19 Posted September 19 10 minutes ago, Patty Lee said: Mislim da mi je glavna (ne baš velika ali) razlika u odnosu na Epstajna ili Vajnstajna to što je ovo čist pleasure i eto, može mi se (za Didija), nije čak ni quid pro quo, ili materijal za ucenu ili bilo šta... nego demonstracija sile koja je sama sebi poenta. Za JLo mislim da je false news, iskr, i za Jay Z-ja isto, čini mi se da ljudi više navijaju da i oni zglajznu jer ih ne vole, eno analiziraju već dva dana sve fotografije gde su zajedno, govor tela, pogledi... bullshit... ali ništa za sad ne ukazuje na to da su bili umešani u ovo. Za Cassie se čak poklapa i kad god bi bile leakovene neke njene ekspilicitne fotke/snimci, to je ustvari puštao ovaj manijak kad god bi htela da ode. Pa jeste, to je ustvari i jedina razlika, Didi je bas indulge svojim psihopatskim moze mi se porivima. Za Camela je sigurno fake news, pa jel su krenuli da ga napadaju i da jump outta window zbog SB Halftime showa, pa ispade da je placao Lil Waynu porez i pomagao mu kad ga je Birdman tuzio. J.Lo sam ubeđena da zna nesto, bila je too close i verujem da ima i njen neki ekslipictan snimak, ali ne verujem da je ucestvovala, ona je narcisoidni histler, nije psiho. Pa da, za Cassie je sve jasno, kad retrace to je to :( Ne videh da je Misa rekla ista, bar za sada Takodje jos jedan psiho kojim je madame Naomi povezana, sad vec postaje too obvious i za nju
Patty Lee Posted September 19 Posted September 19 9 minutes ago, Moonwalker said: Sevil mi je ubedljivo najgori u svakom smislu, ako uopste ima mesta poredjenju. Mene izluđuje što je umro cenjen hvaljen i poštovan. A tipa, 1950 i neke (možda sam promašila deceniju ali svakako davno) je prvi put prijavljen za nedolično ponašanje. Sir Jimmy Savile Officer of the Most Excellent Order of the British Empire and Order of St. Gregory the Great and shit. A najgori je zato što je targetirao a) pretežno decu, b) pacijente po bolnicama i c) zato što izgleda kao kompletna dileja. 3 1
Moonwalker Posted September 19 Posted September 19 1 minute ago, Patty Lee said: A najgori je zato što je targetirao a) pretežno decu, b) pacijente po bolnicama i c) zato što izgleda kao kompletna dileja. Ma iz sirotista i posebno one sa posebnim potrebama koji nekad nisu ni shvatali sta im radi. Taj okolis koji je to znao. Jezivo.
Patty Lee Posted September 19 Posted September 19 2 minutes ago, Midžeta said: Za Camela je sigurno fake news, pa jel su krenuli da ga napadaju i da jump outta window zbog SB Halftime showa, pa ispade da je placao Lil Waynu porez i pomagao mu kad ga je Birdman tuzio. J.Lo sam ubeđena da zna nesto, bila je too close i verujem da ima i njen neki ekslipictan snimak, ali ne verujem da je ucestvovala, ona je narcisoidni histler, nije psiho. Jeste, ja baš prezirem Camel face ali come on. Taj će pre da kiksne na nekoj proneveri novca ili sl. 2 minutes ago, Midžeta said: Takodje jos jedan psiho kojim je madame Naomi povezana, sad vec postaje too obvious i za nju Ja ne znam je l ima neki pest da nije dobar sa Naomi, druženje sa njom mora da je neki vid inicijacije u te krugove. 1
Patty Lee Posted September 19 Posted September 19 4 minutes ago, Moonwalker said: Ma iz sirotista i posebno one sa posebnim potrebama koji nekad nisu ni shvatali sta im radi. Taj okolis koji je to znao. Jezivo. Da, ali Savile je pretežno "operisao" po bolnicama, Lord Mountbaten je išao po sirotištima, valjda je glavno bilo jedno u Irskoj ili Severnoj Irskoj (navodno allegedly je tu dolazio i onaj istoričar iz Campbridge Five... zaboravila sam ime, nije Kim Filbi!). 1
Patty Lee Posted September 19 Posted September 19 @Moonwalker Sad si me naterala da odem opet da čitam o istrazi, dakle bio je i nekrofil. Nekrofil!
duda Posted September 19 Posted September 19 (edited) 1 hour ago, Mel said: J Lo sta? Mel, kad @Midžeta i @Patty Lee pričaju, ti još možeš verovatno dosta i da razumeš. Ja kako duže čitam, tako sam bliža da počnem blejati . Edited September 19 by duda 3 1
Mel Posted September 19 Posted September 19 1 minute ago, duda said: Mel, kad @Midžeta i @Patty Lee li pričaju, ti još možeš verovatno dosta i da razumeš. Ja kako duže čitam, tako sam bliža da počnem blejati . E pratim josh uvek, ali uglavnom moram vise puta da prochitam, razmishljam o kontekstu i korenu rechi i tako to, nije lako realno 1
Midžeta Posted September 19 Posted September 19 56 minutes ago, Patty Lee said: Jeste, ja baš prezirem Camel face ali come on. Taj će pre da kiksne na nekoj proneveri novca ili sl. Ja ne znam je l ima neki pest da nije dobar sa Naomi, druženje sa njom mora da je neki vid inicijacije u te krugove. Ja cak i volim Jiggamana (sto kaze moja bff ti volis kretene sine, jace je od tebe) i ta prica da je on neki psiho je totalni fejl, nidje veze, taj jedino nesto s parama da petlja, a i i to teska posla. Izgleda da jeste, svi pestovi i kripovi su bff sa Naomi, to nema da omane, setimo se njenog cuvenog nastupa u Hagu na blood diamonds sudjenju "This is a big inconvinience for me" 1
villiem Posted September 19 Posted September 19 (edited) 24 minutes ago, duda said: Mel, kad @Midžeta i @Patty Lee pričaju, ti još možeš verovatno dosta i da razumeš. Ja kako duže čitam, tako sam bliža da počnem blejati . Histler, tu sam stao i sad cekam tekmu Bolje su od Dostojevskog Naomi je Kembel Edited September 19 by villiem 2 1
Midžeta Posted September 19 Posted September 19 1 hour ago, Moonwalker said: Sevil mi je ubedljivo najgori u svakom smislu, ako uopste ima mesta poredjenju. Pa da, Sevile je bas posebno gadna prica, i zbog tog targetiranja bolesnih, nekrofilije, a i toga koliko su ga pokrivali pola veka i vise, pakao 1
pt 2.0 Posted September 19 Posted September 19 4 hours ago, villiem said: Histler skoro sva imena moram da guglam, i svaku treću-četvrtu reč. 4 hours ago, villiem said: Bolje su od Dostojevskog fuck, yeah... mada, dostojevskog sam bolje razumela. 4 hours ago, villiem said: Naomi je Kembel thank you. 1
Shan Jan Posted September 20 Posted September 20 (edited) On 18. 9. 2024. at 21:50, Boksita said: Ne kapiram? Ozbiljno. Ucitavanje je modus operandi ogromnog dela forumasa. Kazi da je dobro sto je drzava ulozila pare da se Air Srbija razvija i nacice se neko da te nazove SNSovcem. On 18. 9. 2024. at 22:02, le petit nicolas said: my 2 cents: yoyogi je dugo van zemlje i bez kontakta sa zivim jezikom. kad je tako, prvo se gubi kontekst i razumevanje visestrukih znacenja. pokusava da ga sacuva citanjem nasih knjiga i prisustvom ovde. a ovde je preovladjujuci oblik komuniciranja jezicka dosetka ili elipticno izrazavanje. plus humor za koji bih rekla da njemu inace malo nedostaje. bila bih strpljiva jer mi se ne cini zlonamernim, iako primecujem i malo su mi smesna insistiranja na licnim najboljim zivornim izborima i obavezno pominjanje ovih i onih statusa. u stvari, vise zivopisni nego smesni. Jednostavno je, samo ponavljaj u sebi "Japan najbolja zemlja na svetu" dok citas i sve ce se lepo posloziti 17 hours ago, Sammael said: Šta bi tačno dobio tim upoznavanjem? Takođe, statistički, gotovo sigurno već znaš nekoga. Ja sam pre par godina saznao za jednu osobu da je nasilna prema partnerkama (on je sam to ispričao). Do tada mi nije bilo u mozgu da iko iz mojih krugova može da bude, kad je ispričao onda su mi se složile kockice i znakovi su bili tu. Mizogonija je itekako prisutna u Srbiji (doduse imas puno onih koji to nemaju u sebi al dzaba, i znatna manjina je veliki broj). Ali to vazi i za gomilu drugih stvari - mrznja prema LGBT osobama, drugim narodima, maltretiranje slabijih... pa i ova moderna mizandrija se lepo zapatila. Izvorni problem je sto smo mi drustvo gde je nasilje (i psihicko i fizicko) normalizovano, gde se zrtve optuzuju da im tako treba kad su previse slabe da se same odbrane, gde se smatra losim ponasanjem da se iznosi "prljavi ves" a dobrim da se okrece glava kad se vidi da neko nekog maltretira. Znam puno i muskih i zenskih slucajeva u okolini da trpe sranja u svojim odnosima jer su nauceni da treba sami da izadju na kraj sa tim, stide se sto im se to uopste desava i smatraju da nemaju prava da traze pomoc sa strane. 16 hours ago, Leia said: Kakvi znakovi, recimo? Meni su oni najšarmantniji tipovi uvek sumnjivi, ta potreba da se svidi svima (or else) Meni svako (musko i zensko) koji se ponasaju uvek by the book vriste da nose maske. Vise volim ove koji se posvadjaju, ispsuju i posle pomire. Bar znas sta im je u glavi. Inace glede cele te industrije medija, jedan insight o bolesnosti i onih koji iskoriscavaju i onih koji su to prihvatili kao normalno: Edited September 20 by Shan Jan
Recommended Posts