Filozof manijak Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 (edited) 4 minutes ago, Moonwalker said: zna se ko se iz miloste klepa od pozadi… Sportisti kad daju poDršku jedni drugima Edited March 15, 2023 by Filozof manijak
gospa buba Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 Jes, pa da mu posle nakarikaju i da je gej ali sveckom bolu glede kapitalizma i nepravde je svejedno gde udara!sent from my nije bubamoto 2 1
Leia Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 Da udje u zapisnik, dupni ushtipak = sportski pozdrav 1
Svemir Zeka Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 (edited) 10 minutes ago, Filozof manijak said: Sportisti kad daju poDršku jedni drugima Pričaj nam malo o tome Edited March 15, 2023 by Svemir Zeka
Filozof manijak Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 (edited) 3 minutes ago, Leia said: Da udje u zapisnik, dupni ushtipak = sportski pozdrav tako je, i nijedan odtih sportista ne pravi dramu oko toga @Svemir Zeka evo, pari oči malo Edited March 15, 2023 by Filozof manijak 1
Moonwalker Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 (edited) 2 minutes ago, Filozof manijak said: tako je, i nijedan odtih sportista ne pravi dramu oko toga @Svemir Zeka evo, pari oči malo Tesko da mu je motiv bila sportska (kolegijalna) podrska. Vidi ovo Edited March 15, 2023 by Moonwalker
Max Morlock Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 2 minutes ago, Leia said: dupni ushtipak Dodaj krem ili džem i zvuči kao doručak ili užina
Filozof manijak Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 1 minute ago, Moonwalker said: Tesko da mu je motiv bila sportska (kolegijalna) podrska. Vidi ovo Naravno da nije, samo sam hteo da kažem da i mi muški trpimo taj ponižavajući postupak i to pred punim tribinama i tv auditorijumom 1
gospa buba Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 zakaj je nije uhvatio za ruku? lakat? sent from my nije bubamoto
Leia Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 1 minute ago, Max Morlock said: Dodaj krem ili džem i zvuči kao doručak ili užina Tebe da tako poduhvati i pozdravi u mracnoj ulicici jedan od onih Manijakovih krshnih crnih momaka sigurna sam da bi zbijao shale 1
morgana Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 2 minutes ago, gospa buba said: zakaj je nije uhvatio za ruku? lakat? sent from my nije bubamoto ruka mu nije bila s ruke jebiga
Filozof manijak Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 3 minutes ago, gospa buba said: zakaj je nije uhvatio za ruku? lakat? sent from my nije bubamoto To je već mnogo intimnije, držanje za ruke. To mu već ne bih mogao oprostiti
Svemir Zeka Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 4 minutes ago, Filozof manijak said: tako je, i nijedan odtih sportista ne pravi dramu oko toga @Svemir Zeka evo, pari oči malo Falavi ali više volim drugu vrstu sporta! Pod uznemiravanje se vodi inače, just for the record, bilo koje pipanje bilo čega, neželjeno.
Moonwalker Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 (edited) 12 minutes ago, Filozof manijak said: Naravno da nije, samo sam hteo da kažem da i mi muški trpimo taj ponižavajući postupak i to pred punim tribinama i tv auditorijumom Dobro bre rukometasu nije ista motivacija. A i sportisti znaju da se brecnu na kolege iz tima ako klapkanje postane precesto i preintimno. Videla X puta. u potpisu: fellow sportista loptas Edited March 15, 2023 by Moonwalker
Filozof manijak Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 4 minutes ago, Svemir Zeka said: Falavi ali više volim drugu vrstu sporta! Pod uznemiravanje se vodi inače, just for the record, bilo koje pipanje bilo čega, neželjeno. Slažem se, moja poanta je kako se to neželjeno pipkanje hendluje od strane žrtve: diskretno, dizanjem dževe na mrežama, šamarčinom na licu mesta i skandalom koju drugu vrstu sporta?
Recommended Posts