gospa buba Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 pa ono jeste bilo bash brzo, pre smo saznali za unicef nego za sam prekrshaj sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2
Ras Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 39 minutes ago, Max Morlock said: Pričam samo, jedino i isključivo o aktuelnom slučaju sa Rambom Amadeusom. Ukinut mu je ugovor koji je imao sa UNICEF -om. Suspendovan za sada. 1
Taihoskopija Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 2 hours ago, copkillah said: "Daleko da automatski kvalifikuje, ali je isto tako veoma simptomatično" Bukvalno prva rečenica, mada znam da previše zahtevam od tebe, moja greška. edit: plus što uopšte nismo pričali o Rambu već o retorici (za koju niko nije rekao da je njegova) Pa naravno da je simptomatično jer se hardkor lupetanje te vrste opasno približava definiciji seksualnog uznemiravanja (znači izlaganje ljudi koji to ne žele i nisu tražili sopstvenim seksualnim verbalnim bljuvotinama, bukvalno ljudsko biće nije dužno da bude izloženo zamišljanju tuđih mlohavih genitalija i frustracija i svedoči o nedostatku osećaja za granice, ako ništa drugo). Ovaj primer za školu i profesora to već jeste 10/10, matora krmača za otkaz i šamar. Razočaranost zbog situacije sa Rambom mi baš izaziva osećaj kognitivne disonance :/ i volela bih da nije istina, ali, sa druge strane, podvlači strahotu te vrste ljudskih prestupa i činjenicu da zlostavljač može da bude i kul lik za kog se ne bi reklo i sve jebiga. (ako je istina, a žrtvi verujem dok se ne dokaže suprotno, tako da jebiga) 9
Filozof manijak Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Ovde, dakle, prezumpcija nevinosti ne postoji? 1
Taihoskopija Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 U slučaju optužbi za seksualno zlostavljanje, ne, uz dopuštenje da se dokaže kasnije da su optužbe bulšit (bojim se da se to statistički retko dešava), ali ja nisam institucija, tužilac i sudija, pa se i ne osećam preterano pravno i moralno odgovornom da se ograđujemu tom smislu. 3
Filozof manijak Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Živo me interesuje epilog ovog slučaja. 1
levi Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 5 minutes ago, Filozof manijak said: Ovde, dakle, prezumpcija nevinosti ne postoji? ne, postoji prezumpcija da niko normalan ne bi izlazio da priča javno da je ponižavan, ako nema dobar razlog 6
Filozof manijak Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Ček sad, ponižavan ili seksualno uznemiravan?
copkillah Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Ček sad, ponižavan ili seksualno uznemiravan?Prvo ne uljučujuje drugo, drugo uključuje prvo 1
Filozof manijak Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 22 minutes ago, copkillah said: 25 minutes ago, Filozof manijak said: Ček sad, ponižavan ili seksualno uznemiravan? Prvo ne uljučujuje drugo, drugo uključuje prvo Naravno, ali ima velike razlike kad se izađe u javnost sa terminom "ponižavo" ili sa terminom "seksualno uznemiravao".
levi Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Ček sad, ponižavan ili seksualno uznemiravan? a da, već si rekao da za tebe to nije ponženje, nego da bi baš voleo da te neka malo ispipa hehe. sad sam se setio, izvini inače tako nešto priča i Lečić na onom snimku. da Danijela treba da bude počastvovana što je baš nju odabrao da ga primi 2
Filozof manijak Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Ono, ubacivanje Lečića u priču o Rambu je baš neki argument. Pa naravno da bih voleo da me ispipa neka mlada djeva, ne bih valjda priželjkivao da me pipka Lanča. Koji si ti bijedni provokator, alal ti ćufta
fren Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Pominje se u vestima da je uznemiravanje snimljeno, tako da dzabe verujem - ne verujem prica.
Recommended Posts