Leia Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 6 minutes ago, djordje geprat said: zaista mislite da ovo ne treba da se prebaci negde drugo? Nikako dok ne cujemo kako je to muskarac bio seksualno zlostavljen! Pravda za muske zrtve zenskog seksualnog nasilja! 4
radisa Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 4 minutes ago, Leia said: Pravda za muske zrtve zenskog seksualnog nasilja! Misliš da je to nemoguće? Mislim, retko je, ali ima i toga, nije da nema... Naravno, ovo što je navedeno nema veza sa zlostavljenjem, nego sa prevarom korišćenjem najjednostavnijih obrada koje postoje jedno par hiljada godina (zlobnici koji veruju u bibliju, rekli bi od kad je Eva upoznala zmiju ).... 2
đorđe geprat Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 (edited) ma nije bio zlostavljan, samo je napravljen budalom. ozbiljno, tema topika je ozbiljna i zbog nečeg što uopšte nije trebalo ovde da se nađe već negde o tome kako biti oprezan ili prijavi uznemiravanja (opšteg) mi dođosmo do rasprave glovo vs. volt vs mister d i puštati ili ne nepoznate u kuću. Edited August 24, 2022 by djordje geprat 1
Mel Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Da ton topika je generalno ozbiljniji, ovo stvarno moze negde da se makne.
aram Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Ja stvarno ne znam zašto je tako teško shvatiti da je bilmezovo slanje poruke seksualno uznemiravanje 1:1 4 1
Leia Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 2 hours ago, radisa said: Misliš da je to nemoguće? Mislim, retko je, ali ima i toga, nije da nema... Ne, ne mislim Radisa da je nemoguce, ali da, verujem da je toliko retko da nema nikakvog smisla stavljati u istu ravan sa m—>z seksualnim zlostavljanjem. 5
Rowanoke Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 10 minutes ago, Leia said: Ne, ne mislim Radisa da je nemoguce, ali da, verujem da je toliko retko da nema nikakvog smisla stavljati u istu ravan sa m—>z seksualnim zlostavljanjem. Retko da zene koriste svoju lukavost kako bi obradile muskarca? Gde ti zivis? Nisu iste taktike zlostavljanja jer mahom muskarci reaguju drugacije na nabacivanja zena.
Rowanoke Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Ženska nabacivanja nisu zlostavljanja jer muškarac retko želi da bude viđen i shvaćen kao žrtva. Ali da li to znaci da on nije zrtva prevare? Ako emotivno i finansijski pati? Kao da sibicari nisu zlostavljaci. 1
Mel Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 7 minutes ago, Rowanoke said: Ženska nabacivanja nisu zlostavljanja jer muškarac retko želi da bude viđen i shvaćen kao žrtva. Ali da li to znaci da on nije zrtva prevare? Ako emotivno i finansijski pati? Kao da sibicari nisu zlostavljaci. Seksualno zlostavljanje je jedno a finasijska prevara drugo. Da banalizujem, ako nekog ljubavnica opljacka, tuzi se za kradju/obmanu a ne za seksualno zlostavljanje. 3 1 2
Ratamahatta Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Jbt ja 2 puta kad sam hteo da se iskobeljam od zenskinji kojima sam se dopao, a one meni ni najmanje bilo me sramota da prijavim i kome da kukam boktejebo, muski ce mi reci da sam picka, zene ce mi reci da se pravim vazan, INSTITUCIJE SU ZAKAZALE, na kraju sam obrisao fb i menjao broj Jako su zajebane narcisoidne psihopate, strsljeni u ljudskoj formi, ima ih medj oba pola 2 1
mraki Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 (edited) 59 minutes ago, aram said: Ja stvarno ne znam zašto je tako teško shvatiti da je bilmezovo slanje poruke seksualno uznemiravanje 1:1 Da li je? Mislim, tanka je linija verovatno, ali da li bi imala elemenata da ga goni po tom pitanju? Teško. Po meni je ovde problem zloupotreba podataka i ništa više. Edited August 24, 2022 by mraki 3
Leia Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 19 minutes ago, Plajvi said: Jako su zajebane narcisoidne psihopate, strsljeni u ljudskoj formi, ima ih medj oba pola Svakako, samo to o cemu pricate ti i @Rowanoke nije seksualno zlostavljanje. Ja zaista ne znam za takav slucaj, da prostite, da zena seksualno zlostavlja muskarca. Da preti silovanjem, siluje, fizicki maltretira a da nije neki sado-mazo odnos sa pristankom obe strane. Verovatno se i to desi nekad ali je na nivou statisticke greske te i nema smisla ni spominjati u ovom kontekstu a kamo li uporedjivati. 4
Ratamahatta Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Nije mi ni bila namera da poredim, slazem se da nema smisla nego ono, da li je sedanje u krilo isto sto i hvatanje za dupe ako nekom ne prija i nema consenta ili kad neko jednostavno nece da prihvati ne kao odgovor? Ili cekanje ispred zgrade i dolazak na vrata bez poziva s vremena na vreme?
Rowanoke Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 44 minutes ago, Mel said: Seksualno zlostavljanje je jedno a finasijska prevara drugo. Da banalizujem, ako nekog ljubavnica opljacka, tuzi se za kradju/obmanu a ne za seksualno zlostavljanje. Onda ovaj Glovo dostavljac nije nikog zlostavljao?
copkillah Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 1 hour ago, Leia said: Ne, ne mislim Radisa da je nemoguce, ali da, verujem da je toliko retko da nema nikakvog smisla stavljati u istu ravan sa m—>z seksualnim zlostavljanjem. plus to uopšte nije tema o kojoj se priča, pominjanje toga je razvodnjavanje teme o seksualnom zlostavljanju žena i da uopšte ne pričamo o odnosu između broja slučajeva jednog i drugog 2 1
Recommended Posts