Indy Posted May 30, 2021 Posted May 30, 2021 28 minutes ago, Indy said: izmedju govornog francuskog i spanskog u titlovima Corav... sad vidim ima i engleski 1
Zverilla Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 gledao sinoc dobar polusatni dokumentarac o (ne)slobodi izrazavanja u spaniji nisam ni pretpostavljao da se tamo dobija 2 godine zatvora za verbalni delikt (koji i nije delikt, covek reko da im je kralj lopov, ko sto i jeste)
I*m with the pilots Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Da li neko od vas gleda Arte i preko KODI-ja? Ja sam do sad uglavnom gledala uzivo na TVu ili preko kompa, zato sto to programce na KODIju baguje na neki nacin. Malo toga nadjem sta je u ponudi, a ne postoji ni opcija da se uradi jednostavna pretraga. VIdimo da ima vise programa za njihovu medijateku tj. medijsku arhivu, ali nama samo ovaj jedan "Arte +7" uspeva - kod drugih (ima jos dva) nam uvek kaze da je doslo do neocekivane greske i nista ne moze da se uradi sa njom. Evo kako to izgleda na TVu: Tu dakle nema ni izlistanih svih programskih sema koje se nalaze na sajtu, a cesto kada kliknem na "listing" svih dostpunih sadrzaja u nekoj grupi, ne dobijem bas nista (bude prazan ekran i opcija da se vrati nazad) ili dobijem ovako samo 12 sadrzaja: Ovako je u app-u na mobitelu, ali ista prica.. Svi app-ovi - Arte +7 je taj jedini koji radi od pronadjena tri: Onda listing I ovo je to sta vodi u corsokak //Nemamo smart TV, vec koristimo Raspberry Pi za pristup serveru i tako nekim programima
Recommended Posts