Jump to content

Bazen za čipovanje

Bazen za čipovanje 239 members have voted

1. 1. Čime ste čipovani? (pitanje za one koji su vakcinu primili u Srbiji)

• Pfizer
      71
    • Sinofarm
      72
    • Sputnik V
      16
    • Oxford/AstraZeneca
      45
    • Moderna
      0
    • Drugo
      1
    • Vakcinisan(a) van Srbije
      34
  2. 2. Čime ste čipovani? (pitanje za one koji su vakcinu primili van Srbije)

• Pfizer
      22
    • Sinofarm
      2
    • Sputnik V
      2
    • Oxford/AstraZeneca
      6
    • Moderna
      8
    • Sinovac
      0
    • Johnson & Johnson
      1
    • Drugo
      1
    • Vakcinisan(a) u Srbiji
      197

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

sv nikola, zastitnik pomoraca i vaksera. i rudara.

• Replies 269
  • Views 30.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• אַף אֶחָד
    אַף אֶחָד

Ajde da podelim i ovo sa vama. Otisao sam na vakcinaciju u majici koju sam nasledio od dragog prijatelja, lekara, koji je umro od covida. Trenutak da se setim njega, svih onih koje smo izgubili i mali

• deda re-fajzerovan na 103. rođendan 

• Pristupio Спутњик timu jutros     

Posted Images

22 hours ago, Milosh76 said:

Verovatno sam tokom leta bio u kontaktu sa virusom, pa je zato "divljalo". Sad sam ocekivao preko 60, a ispade ni 40 :D

Nema veze, idemo dalje.

Džaba si krečio boosterovao :D

junior (3x fajzer) temperaturu od devetog sata, i sad posle 12 sati od tada josh jednu manju (ali nishta dramatichno, moze onlajn na predavanja [emoji38]ol: ). ja (2zec, 1fajzer), malo trnjenje u ruci (istina u obe, ne prepushtamo nishta sluchaju [emoji38]ol: ) i neka generalna nelagoda, nishta vishe. meni kovid izaziva neuropatije, a vakcine ga leche. dakle videcemo smile.png

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Moderna po treci put (to jest 2.5, zbog pola doze)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Juce dobio treceg fajzera, ubi me ruka, nisam oka sklopio celu noc.

Ali se generalno bolje osecam nego posle druge doze, tada sam tri dana bio k'o mamuran.

On 20.12.2021. at 15:08, gospa buba said:

junior (3x fajzer) temperaturu od devetog sata, i sad posle 12 sati od tada josh jednu manju (ali nishta dramatichno, moze onlajn na predavanja emoji38.pngol: ). ja (2zec, 1fajzer), malo trnjenje u ruci (istina u obe, ne prepushtamo nishta sluchaju emoji38.pngol: ) i neka generalna nelagoda, nishta vishe. meni kovid izaziva neuropatije, a vakcine ga leche. dakle videcemo smile.png

skoro svaki dan kad podjem na posao. ili citam vesti. 

4 meseca od bustera. 

Moj muz odradio trecu, Fajzer-Fajzer-Moderna, i izgleda isto kao i kod Dzejmsa, manja doza Moderne. Opet mu nista nije, ni ruka ga ne boli (dobro, posle druge doze je sutradan malo zakuntao na kaucu sam od sebe, eto da kazemo da je to bilo - to). Meni je pola godine u februaru ali sad misli da mozda odradim to u januaru (RKI je ovde sad poceo da preporucuje i posle samo tri meseca, deluje mi to ipak kao dosta kratki period i vecina prijatelja ipak ceka/je docekalo oko sest meseci, plus minus)

Mislim da svuda daju Modernu po pola doze, kad je buster u pitanju.

pola moderne kao booster. frisko primljena. još sam živ. čak ni mesto uboda ne bolucka

Mene je pocelo rame da boli nekoliko sati kasnije.

sad malo osetim

rame kad dignem ruku. ali mi se spava :)

2 hours ago, Ros said:

sad malo osetim

rame kad dignem ruku. ali mi se spava :)

Kako da ti se ne spava, pao mrak pre 3 sata :lolol:

8 minutes ago, Zlurad said:

Kako da ti se ne spava, pao mrak pre 3 sata :lolol:

razbudila me žena raznoraznim sitnim zaduženjima. hvala njojzi :)

• 3 months later...

Dakle 2x Sputnik, 2x Pfizer - blagi bol pri podizanju ruke u sledeća 24 časa su bile jedine posljedice.

Obavio danas treceg fajzera u Bloku 44. Nigde zive duse. Doktorka, sestra koja daje vakcinu i ona na salteru kazu da im je ko na odmoru. Dodje desetak ljudi dnevno.

Background Picker
Customize Layout