Jump to content
IGNORED

Prosta duša slovenska

pantelia

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, kurdi said:

jel kritika sto je na b stranu lenjo stavio samo instrumentalnu verziju a strane?

Pijetet verovatno... :fantom:

I, ne radi se o, boze sacuvaj, kritici, radi se o gestu, nacinu...

O&O

Posted

ne znam u čemu je problem. meni je ova pesma zakon, a naročito reči. čekmeže jesi svinja!

bila sam na balaševićevom koncertu u sava centru 1996. u sred studentskog protesta. bilo je mega zabavno i cerekali smo se 3 sata. jedino mi je zasmetalo što je u jednom trenutku rekao kako ne treba da pljujemo miloševića pred strancima, to je naša stvar. tako neke sitnice su mi smetale kod njega...

ali čovek koji stavi lonac na glavu da bi zasmejao druge ljude, ne verujem da može da bude loš čovek

iskreno saučešće svim forumašima koji su voleli njegovu ljubavnu poeziju.

• +1 8
Posted
19 minutes ago, slepa živana said:

ne znam u čemu je problem. meni je ova pesma zakon, a naročito reči. čekmeže jesi svinja!

bila sam na balaševićevom koncertu u sava centru 1996. u sred studentskog protesta. bilo je mega zabavno i cerekali smo se 3 sata. jedino mi je zasmetalo što je u jednom trenutku rekao kako ne treba da pljujemo miloševića pred strancima, to je naša stvar. tako neke sitnice su mi smetale kod njega...

ali čovek koji stavi lonac na glavu da bi zasmejao druge ljude, ne verujem da može da bude loš čovek

iskreno saučešće svim forumašima koji su voleli njegovu ljubavnu poeziju.

pratim i podižem za

• Haha 2
Posted

Mora covek da ima nesto pusto oko sebe..jal more jal ravnicu..da bi mogao da pusti misli daleko

• +1 7
  • Wub 1
  • Hvala 1
Posted
25 minutes ago, SNARC said:

Mora covek da ima nesto pusto oko sebe..jal more jal ravnicu..da bi mogao da pusti misli daleko

To je kad si Čovek!

Jbt rasplakah se...

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Gospodski odlazak. Dosledan i nakon smrti, kao pravi veliki pesnik...

Ne dozvoli tad da naprave od toga tužni treći čin.

Nek mi ne drže govore, nek drugom pletu lovore,,,,

• +1 6
  • Tužno 1
Posted

Jel moguće da je SAMO u NS dan žalosti?