Peter Fan Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 (edited) 11 hours ago, Lancia said: - jedino sto me privlaci da pogledam od nagradjenih je My octopus teacher Odlican film Edited April 26, 2021 by Peter Fan scena sa ajkulom je fenomenalna
Peter Fan Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 7 hours ago, ultra plasticni said: Meni samo nije jasno i trazim obrazlozenje zasto je Mank ispusio Netflix
Lancia Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 11 hours ago, levi said: jel to centralna otadžbinska uprava preporučila da se bojkotuje Oscar? Oskar se od onog Denzelovog kukumavcenja po rasnoj liniji pretvorio u jeftinu platformu isfoliranih boraca po pitanju rasnih, zenskih prava, Trampa, ekologije...pitanje je sta ce biti sledece godine u zizi javnosti. Sad mi prosto nedostaje ona uobicajena doza 'uvucimo se Meril Strip u dupe' iz nekih boljih dana. Nek se vrate filmu ili nek se politicki korektno ugase, cak ni ta tema mislim da sve manje interesuje bilo koga. 1 1
Lezilebovich Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 +1 Chloé Zhao, Anthony Hopkins, Daniel Kaluuya ... diversity has truly taken root at the Oscars – with women, older characters and people of colour being recognised .... Yet despite their whiteness, both these wins do also tell their own encouraging story .... https://www.theguardian.com/film/2021/apr/26/oscar-inclusivity-academychloe-zhao-daniel-kaluuya-anthony-hopkins
Indy Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Meni je osnovni problem sto su ti filmovi skoro svi neopisivo sranje. 2 1
Lancia Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 12 minutes ago, Indy said: Meni je osnovni problem sto su ti filmovi skoro svi neopisivo sranje. Skvo i ja smo u poslednje vreme batalili gledanje filmova posle 10 minuta u vecini slucajeva + izbegavamo u sirokom luku DC i Marvel i horor sranja i opet jedva da se setimo kad smo odgledali ono bas bas dobar film. 1
Popular Post Jumanji Posted April 27, 2021 Popular Post Posted April 27, 2021 Nema reakcija na crveni tepih, slabo se to opatilo cini mi se, pa evo vam jedne sa istog, znam da nemate nista protiv [emoji4] a naisla sam i na njega, pa cu da postavim ipak ovde [emoji7][emoji7] 7 2 1
Arkadija Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Danas sam videla podatak je ovo bila najmanja gledanost dodela oskara ikada, nešto ispod 7 miliona gledalaca. Ukačila sam sinoć na hrt-u 2, reprizu. Zainteresovalo me da gledam celih 5 minuta.
Joe D Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 43 minutes ago, Jumanji said: Nema reakcija na crveni tepih, slabo se to opatilo cini mi se, pa evo vam jedne sa istog, znam da nemate nista protiv a naisla sam i na njega, pa cu da postavim ipak ovde hvala ovom sto je uokvirio bez potrebe, sad ne nam da li je dres zorana savica ili milenka topica.
bags Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 (edited) Mora da je Savic. Topic je bio kasnije ako se ne varam... Edited April 27, 2021 by bags nasao sliku
Jumanji Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 hvala ovom sto je uokvirio bez potrebe, sad ne nam da li je dres zorana savica ili milenka topica. Mozda je neki stranac uokvirio Dres iz '95.?
Pantelija jr Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Je li ovo Mads? Nešto mi kratko i zdepasto djeluje ovdje... Drugi osumnjičeni mi je Ričard Drajfus, ali ne znam kake on ima veze s aktuelnom temom...
Recommended Posts