Fakundo Sava Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Kako li opravdavaju ne stavljanje u nominaciji za najbolji film Pijane dance , da se kojim slučajem ne desi prošla godina? Kao moguće iznenađenje jedino mi se javlja Aida ili Viola Davis
Ajant23 Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 Čuj ovo od scenarija: Promising Young Woman (2020), dobilo Oskara... Totalno idem da pratim dodelu Zlatnog drvoseče (kanadska nagrada za ekologiju)...
Fakundo Sava Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Tomas Vitenberg priča o ćerci koja je poginula od nesavesnog vozača dva meseca pre snimanja filma Another round.Strašno Jebemti život
Tsai Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Eto, nije dobila Aida, mogu da odahnu svi nacoshi u zemlji i shire
ArleKino Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 2 hours ago, Fakundo Sava said: Tomas Vitenberg priča o ćerci koja je poginula od nesavesnog vozača dva meseca pre snimanja filma Another round.Strašno Jebemti život Valjda 4 dana od početka snimanja. Trebalo je i da glumi Mikkelsenovu kčerku u filmu. 1
Jumanji Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Drago mi je za Sira. Opasna rola, svaka čast matori [emoji173] 1
copkillah Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 8 hours ago, Fakundo Sava said: Tomas Vitenberg priča o ćerci koja je poginula od nesavesnog vozača dva meseca pre snimanja filma Another round.Strašno Jebemti život Zbog nje je i promenio kraj filma, da se slavi život. I dobar deo one dece su bili njeni drugari iz škole 3
*edited by mod Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Ima na Netflix if anything happens I love you. Definitivno vredi da se pogleda.Sent from my GM1913 using Tapatalk
Lancia Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Nikad manje filmova nisam pogledao sa trpeze Oskara, pa samo tri komentara: - raduje me sto je Another Round odneo nagradu. Divan film. - Nomadland je recimo u najbolju ruku zanatski film, depresivno legao i vremenu u kome zivimo i Frances McDormand, ali da pokupi Oskare manje bih se iznenadio da uopste nije kandidovan. - jedino sto me privlaci da pogledam od nagradjenih je My octopus teacher 1
ultra plasticni Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Meni samo nije jasno i trazim obrazlozenje zasto je Mank ispusio
mustang Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 (edited) Garant ce biti najgrdji oskar u istoriji po gledanosti. Zasluzeno. Sve nek im se raspadne. Puf.... Edited April 26, 2021 by mustang
levi Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 jel to centralna otadžbinska uprava preporučila da se bojkotuje Oscar?
mustang Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 (edited) 11 minutes ago, levi said: jel to centralna otadžbinska uprava preporučila da se bojkotuje Oscar? Ne. To je kad neprirodno insistirate na "police brutality and rasism" a imate privatno obezbedjenje i policiju na dugme To je kad pravite lose filmove i "ubijate" talent samo zato sto ne zadovoljava vas narativ To je zato sto zadnjih 20god lobiranje za film je postalo norma umesto kvalitet To je zato sto je holivud zajedno sa dc i palo alto najlicemernije mesto i gnezdo sociopata, narcisa, nepotizma, pedofila i silovatelja. Edited April 26, 2021 by mustang 5
Recommended Posts