Ajant23 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Trent Reznor, i Atticus čiji god da je, dobili za sinesteziju monaha...
Ajant23 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 (edited) Da, Tviti kada popijem, Rufalo je dobio nagradu za onu šizofrenu seriju jednog od mojih omiljenih reditelja najnovije generacije, koju mi nije ni palo napamet da gledam. Ako nije jebo istovremeno sa obe uloge blizanaca, to je unapred nagrađeno.. I, neki Daniel Kaluuya je dobio nagradu za nešto afroameričko što valjda barem toliko poštuje hrišćanstvo koliko je Muhamed uredno poštovao Isusa... Edited March 1, 2021 by Ajant23
Ajant23 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 (edited) Rosamund Pike za glavnu ulogu u filmu koji je uspeo da mi promakne... I Care a Lot (2020) Od tog reditelja sam samo gledao Peti talas. Jbg, sećam se da sam ga gledao, i to je nešto... Jao, gledao sam i ono sranje od otmice što je verzirano po svetu. Ono, apropo Pike, možda je dobra uloga: dobila više prostora da pokaže kreativnost nego kod Finchera po Gillian Flynn.... Edited March 1, 2021 by Ajant23
Ajant23 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 oKrunjeni su još neki u međuvremenu... Uzbudljivo...
Ajant23 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Epizodna glumica... Samo da vidim... Jodie Foster Što reko lik Mela Gibsona u Maveriku: Šta će kada ju je Bog takvom stvorio....
Ajant23 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Ona šahistkinja što bi valjda jebala i finale Beograd - Sarajevo u sred devedesetih, odnosno Karpov - Kasparov, da se zadesila u sred te iznimne taktičke ekstaze igre po Huizingi, dobija za glavnu ulogu u ograničenoj seriji... Anya Taylor-Joy Nisam gledao seriju, pa i nisam baš upućen u problematiku...
Ajant23 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 (edited) Chadwick Boseman Realno, njemu je ta nagrada najpotrebnija,,, Edited March 1, 2021 by Ajant23
Ajant23 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 (edited) Vau, čuvaju harizmu nedovoljno nagrađenom Fincheru... Chloé Zhao Za ženski odgovor na tipično neurotični prelaz sa neorealizma na neorealizam duše... Edited March 1, 2021 by Ajant23
Ajant23 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 (edited) 1 hour ago, Ajant23 said: oKrunjeni su još neki u međuvremenu... Uzbudljivo... edit... Zapravo, nisu, sada sam shvatio da je ovo onaj isti... Šta ćeš... Edited March 1, 2021 by Ajant23
Ajant23 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Film Sache Baron Cohena, koji je nekada davno tamo na B92, inače, bio predlog @kgmr za premijera Srbije u replici na mom topiku, dobija nagradu za njblj komediju...
Ajant23 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 A, bome, i nesuđeni premijer Srbije po @kgmr dobija nagradu za glavnu ulogu u komediji ili pevanju... Sacha Baron Cohen
Ajant23 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 Glavna uloga glumici kod Leea Danielsa, Andra Day Ovaj film još nisam gledao, ali nameravam. Ako poživim, naravno...
Ajant23 Posted March 1, 2021 Author Posted March 1, 2021 I najbolji film je budalaština obična zvana Nomadland... Ko nije gledao, najbolje mu je da veruje žiriju i da ga ne dovodi u pitanje sopstvenim očima. Ko ga je gledao, iako je mislio da se prevario, sada shvata da nije...
Recommended Posts