Jump to content
IGNORED

(Smesne) komande kod kucnih ljubimaca


mustang

Recommended Posts

Zanimljive komande sto vas ljubimac (ljubav) zna 

 

 

Mog nista nisam ucila od komandi, to se tako vaspitalo

 

Napusti sahranu - ja na wc solji a on hoce da ga masiram i ceskam

 

Go play - da ide da se druzi sa drugima a ne da sedi pored i izigrava slatku priju

 

Jebem li ti sunce - da se smiri i dodje do mene 

  • Haha 3
Link to comment

odlična tema, komunikološka :lol:

ja nisam imala ljubimce, ali imam neka fenomenalna iskustva prijatelja.

 

mala vida je imala komandu po kojoj bi njen pas lajoš počinjao da đuska, nešto kao kolo :lol: komanda je ustvari bila pesmica iz neke reklame za decu, čik pogodić gde je gradić rodić. vida je prvo pevala sasvim tiho, lajoš bi polako počeo kao konj da riška po parketu i cvilka, pa sve žešće da skakuće dok se potpuno ne izbezumi od sreće. ne znam kako ga je to naučila. ne sećam se da mu je davala neku nagradu. samo se sećam kako zajedno pevaju i skaču :lol:

 

jedna druga drugarica je imala komandu - gde je mic mac. pretpostavljam da je njen šnaucer to naučio u parku jureći mačke, međutim bilo je zabavno kad mu u kući drekne, de je mic mac, a ovaj upadne u paniku, juri po kući i traži mačku. imala je i drugu komandu, sa sličnim ishodom - gde je vesna pešić!! :lol: vesna pešić je u to vreme bila vrlo neomiljena, pa je muća tako na de je vesna pešić, trčao okolo pokušavajući da istera neprijatelja na čistac :lol:

 

i još jedna zanimljiva komunikacija... jedan moj drug se smuvao sa nekom španjolkom koja je došla u beograd kao humanitarac, i sa njom je došao pas. počeli su da žive zajedno, a ekipa se često skupljala kod njih na gajbi pa bi nam nekad zapalo da prošetamo ansiju. niko od nas tad nije znao ni reč španskog. prilično smo prezirali taj jezik zbog tele novela i jedino što smo od španskih reči koristili, bilo je da kad se govori o nečemu groznom, ili nekoj tragediji, priču završimo rečima - madras egoistas! :lol: to nam je zvučalo kao neki horor. pošto ansija nije znala srpski mi smo svi naučili da vičemo na nju na španskom :D

  • +1 1
  • Haha 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...