Kreator Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 3 minutes ago, Arkadija said: Pribojavam se kada Kljakavi krene ovako silovito, bojim se da ga ovaj pušta da se uznese previše, aonda da ga iz prikrajka mučki napadne. Da li sam dovolj o mračila? Mislim da je dovoljno. I ja sam uplatio neku kintu na mršavog Rusa, čisto da ga baksuziram jer sam loš prognozer.
renne Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Just now, Arkadija said: Probudio se Medved. ma nije, ova naša kljakovina se uspavala publika naravno poludela
Max Morlock Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Možda je iznenadio Među sa dš ali nas nije.Ni sa smečom.Sent from my SM-N950F using
mlatko Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Prizvao ga je ipak, nume da ubije u pojam nikadInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Max Morlock Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Naravno, reklama sa Alonsovim prevrtanjem prati Noxin gem.Sent from my SM-N950F using
Have_Fun Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Gotovo je ovo Treba da ode u penziju i da se posveti proizvodnji magareceg sira
Recommended Posts