February 21, 20214 yr 19 hours ago, Lancia said: Meni Osaka izgleda kao neka s puno bubica u glavi, ne bih se iznenadio da sutra napusti tenis. I nedostajala bi nikome. Ima karizmu puža golaća, otprilike.
February 21, 20214 yr Nadam se da bi ovo moglo da liči na prošlogodišnje finale RG. Tako je bar počelo. Meda nervozan. Ne vidi mu se na licu, ali gricka nokte.
February 21, 20214 yr Pribojavam se kada Kljakavi krene ovako silovito, bojim se da ga ovaj pušta da se uznese previše, aonda da ga iz prikrajka mučki napadne. Da li sam dovolj o mračila?
February 21, 20214 yr Just now, Max Morlock said: Jebo ih Nadal u pauzi i trula Kia. Sent from my SM-N950F using Ne diraj mi kola!
February 21, 20214 yr Nije Medo još ni izašao na teren a kad se pojavi tu je Nole da ga spopadne. Samo da ga ne razigrava sad i priziva. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 21, 20214 yr 2 minutes ago, Max Morlock said: Jebo ih Nadal u pauzi i trula Kia. Sent from my SM-N950F using Kad kaže "diskover" odmah idem da kenjam..