mlatko Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Dinar(-dv)a bolja?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Lancia Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 1 hour ago, Filozof manijak said: Meni je njegova sestra mnogo lepši muškarac Kad bi te uvatio Dinara, otpale bi ti shishke. 1
Filozof manijak Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Svidža mi se kako slično razmišljamo
Mil@n Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 4 hours ago, JohnnyD said: Nolo sa 33 naucio da servira Ako ovo nije dokaz za "čovek se uči dok je živ", onda ne znam šta je. Neverovatan podatak.
harper lee Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 4 minutes ago, Mil@n said: Ako ovo nije dokaz za "čovek se uči dok je živ", onda ne znam šta je. Neverovatan podatak. Novak je dosta popravio servis otkako je Zec dosao u tim, ovih "neobicnih" 100 asova je delom posledica nikad brze podloge u Australiji. Sto se napretka tice ne znam cemu se cudite, takvi sportski umovi ne miruju nikad i on ce raditi na elementima svog tenisa sve dok se bude takmicio. Ne samo on vec sva trojica, ne bi mogli da traju ovoliko dugo na vrhu da stalno ne rade na poboljsanju svoje igre.
Boza_zvani_Pub Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 11 hours ago, dùda said: vala, na njega nije trebalo biti ljubomoran, mislim, trebalo je imati razumevanja za nas, žene Safinova loza 2002 Aus open. Inace kakav god da je Medvedev, a dobar je bas, nece Novak ispustiti sutra da stigne na -2, tako da bez brige 2
čekmeže Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Od poslednja 4 duela Đoković je izgubio 3. Kome više odgovara brza podloga?
Arkadija Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Ju sto je ruzna ova sto igra sa Osakom u finalu.
Jumanji Posted February 20, 2021 Posted February 20, 2021 Nervozna Osaka, nema prvog servisa, ali ne bi trebalo da ima nikakve probleme ovde.
Recommended Posts