simetrije Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Da je u pitanju finale US Opena, recimo, Medo bi bio izraziti favorit na osnovu onoga što su Nolo i on prikazali u dosadašnjem toku turnira. Ipak, igra se u Australiji, što je sasvim druga dimenzija (Melburn je Nolu ono što je, npr, staza Spa u F1 Kimiju Raikonenu, mesto gde iz nekog razloga uvek izgleda najbolje). Medina nehajnost i nonšalancija, u kombinaciji sa snažnim udarcima i zastrašujućim servisima jednostavno psihički samelju protivnike, ali da bi se Nola bacilo na kolena neophodno je neuporedivo više. Plašim se da Medo jeste blagi favorit u nedelju, ali ako već taj njegov sjajni niz pobeda jedared mora biti prekinut, nekako bi bilo logično da se to desi u Australiji, protiv Nola. 1
iDemo Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 1 hour ago, Lancia said: Eto imali smo srecu da nas zakace Djole i M. Seles, pa i Ivanovic i Jankovic, ne znam koja je verovatnoca da se nesto slicno ponovi. I Boba.
Lancia Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 1 minute ago, iDemo said: I Boba. Dobro, sendvicar je vec liga Tipse, Lajovica...
iDemo Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Just now, Lancia said: Dobro, sendvicar je vec liga Tipse, Lajovica... Dobar je onda bio - a u sta se posle pretvorio - to je sto je, ne?
Jean-Luc Picard Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Ostaje činjenica da su ga brutalno pokrali za jedno finale W.
Lancia Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Just now, iDemo said: Dobar je onda bio - a u sta se posle pretvorio - to je sto je, ne? Ma ne, mislim na sendvic, koji je zdrao, dok je Mekinro sizeo na terenu - ne mislim na ove moderne sendvicare. 1
iDemo Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 2 minutes ago, Lancia said: Ma ne, mislim na sendvic, koji je zdrao, dok je Mekinro sizeo na terenu - ne mislim na ove moderne sendvicare. Tog sendvica se ne secam mada sam verovatno i to gledao k'o i ovo/g danas.
Marvin (Paranoid Android) Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 12 minutes ago, kurdi said: mekenro pase travu a boba jede sendvic Kakva uspomena iz detinjstva
renne Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 najjača scena ikada dobri stari AO na travi 2 1
duda Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 1 hour ago, Lancia said: +1 Nikad nisam navijao za ruske sportiste, jednostavno nikad nisu imali personality, sad pored Medjeda imaju i Rubleva, pravi r'n'r. Wow, kakvo bogohuljenje. Kakav međed u rublev, ccc Neprevaziđeni ruski oersonaliy je Marat Safin 1
Lancia Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 5 minutes ago, dùda said: Wow, kakvo bogohuljenje. Kakav međed u rublev, ccc Neprevaziđeni ruski oersonaliy je Marat Safin Moja skvo je navijala za Safina a ja sam bio ljubomoran. 1
duda Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 2 minutes ago, Lancia said: Moja skvo je navijala za Safina a ja sam bio ljubomoran. vala, na njega nije trebalo biti ljubomoran, mislim, trebalo je imati razumevanja za nas, žene 1
mlatko Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Da nisam muški mačo i ja bi ga priznavao za seksipilnog Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Filozof manijak Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Meni je njegova sestra mnogo lepši muškarac
Recommended Posts