February 19, 20214 yr Da je u pitanju finale US Opena, recimo, Medo bi bio izraziti favorit na osnovu onoga što su Nolo i on prikazali u dosadašnjem toku turnira. Ipak, igra se u Australiji, što je sasvim druga dimenzija (Melburn je Nolu ono što je, npr, staza Spa u F1 Kimiju Raikonenu, mesto gde iz nekog razloga uvek izgleda najbolje). Medina nehajnost i nonšalancija, u kombinaciji sa snažnim udarcima i zastrašujućim servisima jednostavno psihički samelju protivnike, ali da bi se Nola bacilo na kolena neophodno je neuporedivo više. Plašim se da Medo jeste blagi favorit u nedelju, ali ako već taj njegov sjajni niz pobeda jedared mora biti prekinut, nekako bi bilo logično da se to desi u Australiji, protiv Nola.
February 19, 20214 yr 1 hour ago, Lancia said: Eto imali smo srecu da nas zakace Djole i M. Seles, pa i Ivanovic i Jankovic, ne znam koja je verovatnoca da se nesto slicno ponovi. I Boba.
February 19, 20214 yr 1 minute ago, iDemo said: I Boba. Dobro, sendvicar je vec liga Tipse, Lajovica...
February 19, 20214 yr Just now, Lancia said: Dobro, sendvicar je vec liga Tipse, Lajovica... Dobar je onda bio - a u sta se posle pretvorio - to je sto je, ne?
February 19, 20214 yr Just now, iDemo said: Dobar je onda bio - a u sta se posle pretvorio - to je sto je, ne? Ma ne, mislim na sendvic, koji je zdrao, dok je Mekinro sizeo na terenu - ne mislim na ove moderne sendvicare.
February 19, 20214 yr 2 minutes ago, Lancia said: Ma ne, mislim na sendvic, koji je zdrao, dok je Mekinro sizeo na terenu - ne mislim na ove moderne sendvicare. Tog sendvica se ne secam mada sam verovatno i to gledao k'o i ovo/g danas.
February 19, 20214 yr 12 minutes ago, kurdi said: mekenro pase travu a boba jede sendvic Kakva uspomena iz detinjstva
February 19, 20214 yr 1 hour ago, Lancia said: +1 Nikad nisam navijao za ruske sportiste, jednostavno nikad nisu imali personality, sad pored Medjeda imaju i Rubleva, pravi r'n'r. Wow, kakvo bogohuljenje. Kakav međed u rublev, ccc Neprevaziđeni ruski oersonaliy je Marat Safin
February 19, 20214 yr 5 minutes ago, dùda said: Wow, kakvo bogohuljenje. Kakav međed u rublev, ccc Neprevaziđeni ruski oersonaliy je Marat Safin Moja skvo je navijala za Safina a ja sam bio ljubomoran.
February 19, 20214 yr 2 minutes ago, Lancia said: Moja skvo je navijala za Safina a ja sam bio ljubomoran. vala, na njega nije trebalo biti ljubomoran, mislim, trebalo je imati razumevanja za nas, žene
February 19, 20214 yr Da nisam muški mačo i ja bi ga priznavao za seksipilnog Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk