February 17, 20214 yr 7 hours ago, Redoran said: Kada sve drugo bude propalo, Rođini Svedoci će se i za slamku hvatati They'll always have Paris titule iz Halea i dobijene Stefan Edberg nagrade.
February 17, 20214 yr Author 22 minutes ago, Jean-Luc Picard said: They'll always have Paris titule iz Halea i dobijene Stefan Edberg nagrade. i ona elegancija kad cimne glavu da skloni siske sa cela. nenadjebivo
February 17, 20214 yr 38 minutes ago, Jean-Luc Picard said: They'll always have Paris titule iz Halea i dobijene Stefan Edberg nagrade. 16 minutes ago, Ros said: i ona elegancija kad cimne glavu da skloni siske sa cela. nenadjebivo Jos da osvoji Rim (za veterane) pa da kompletira sve™...
February 17, 20214 yr i ona elegancija kad cimne glavu da skloni siske sa cela. nenadjebivo Mislim da je taj zahvat i Pjontekova počela ove godine da imitira. Neuspešno naravno.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 17, 20214 yr Author 22 minutes ago, mlatko said: Mislim da je taj zahvat i Pjontekova počela ove godine da imitira. Neuspešno naravno. there can be only one
February 17, 20214 yr Muchovoj kao da nije jasno šta je uradila [emoji1]Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkPa trebalo bi da Barty zna šta joj je dopustila da uradi. Izgubila dobijen meč, i nije mi nešto žao. Bucmasta Australijanka skoro uvek gleda tako zbunjeno kao da je zalutala. Čehinja igra lepo a simpatična je i nadam se da će pobediti Brady i ući u finale.Počeo Nadal, izgleda mi malo stegnut i mislim da će imati velikih problema sa Cicijem danasInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 17, 20214 yr Jel se samo meni čini da Nadal ima jedno pet deset kila viška?Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
February 17, 20214 yr To se pricalo i pred RG. Ja mislim da ce pocistiti Grka a zatim Rusa. Treci pravoslavavac bi bilo vec puno.
February 17, 20214 yr To bi bio idealan scenario. Jedno 10 sati... Edited February 17, 20214 yr by bags