February 16, 20214 yr Just now, renne said: pa nema linijskih, još od početaka korone Ma dobro, kapiram sto ih nema nego ko sudi? Glavni/a? Kamere?
February 16, 20214 yr Ne znam dal ste videli da je skinuo ogroman flaster sa desnog boka na pauzi, ostao je neki tanji kao pamučni sloj nekog tretmana. To je možda znak relaksacija ili kapitulacijaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 16, 20214 yr 1 minute ago, Tsai said: jel i vi cujete neke ptice, vrane, u tisini? kazu ovi komentatori da su galebovi a da se cuju jer nema publike https://www.tennistv.com/radio
February 16, 20214 yr 2 minutes ago, renne said: ajd' sad, saša jako! i do samog kraja raspašće se kljako
February 16, 20214 yr 2 minutes ago, mlatko said: To je možda znak relaksacija ili kapitulacija Ili dominacije...
February 16, 20214 yr 1 minute ago, mlatko said: Ne znam dal ste videli da je skinuo ogroman flaster sa desnog boka na pauzi, ostao je neki tanji kao pamučni sloj nekog tretmana. To je možda znak relaksacija ili kapitulacija Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Kako da vidimo pauzu, kada ovi moroni pređu na one idiotske klipove čim igrači krenu ka stolicama?
February 16, 20214 yr 3 minutes ago, mlatko said: Ne znam dal ste videli da je skinuo ogroman flaster sa desnog boka na pauzi, ostao je neki tanji kao pamučni sloj nekog tretmana. To je možda znak relaksacija ili kapitulacija Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Major Gavrilović se prevrće u grobu!