Baldrick S. Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Just now, renne said: pa nema linijskih, još od početaka korone Ma dobro, kapiram sto ih nema nego ko sudi? Glavni/a? Kamere?
mlatko Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Ne znam dal ste videli da je skinuo ogroman flaster sa desnog boka na pauzi, ostao je neki tanji kao pamučni sloj nekog tretmana. To je možda znak relaksacija ili kapitulacijaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
iDemo Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 1 minute ago, Tsai said: jel i vi cujete neke ptice, vrane, u tisini? kazu ovi komentatori da su galebovi a da se cuju jer nema publike https://www.tennistv.com/radio
Ras Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 2 minutes ago, renne said: ajd' sad, saša jako! i do samog kraja raspašće se kljako
iDemo Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 2 minutes ago, mlatko said: To je možda znak relaksacija ili kapitulacija Ili dominacije... 1
Arkadija Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 1 minute ago, mlatko said: Ne znam dal ste videli da je skinuo ogroman flaster sa desnog boka na pauzi, ostao je neki tanji kao pamučni sloj nekog tretmana. To je možda znak relaksacija ili kapitulacija Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Kako da vidimo pauzu, kada ovi moroni pređu na one idiotske klipove čim igrači krenu ka stolicama?
Max Morlock Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Kao da je Noxo odjednom malo više nadrkan na meč?Sent from my SM-N950F using
Ras Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 3 minutes ago, mlatko said: Ne znam dal ste videli da je skinuo ogroman flaster sa desnog boka na pauzi, ostao je neki tanji kao pamučni sloj nekog tretmana. To je možda znak relaksacija ili kapitulacija Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Major Gavrilović se prevrće u grobu! 1
mlatko Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 saću premotammalo izgleda grozno ko je gadljiv, probam stavim u spoiler
Tsai Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Vunenom je stao prvi servis skroz, sad mora da lomi na 2 brejka ili kurcina
Recommended Posts