mlatko Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Kad se pada, pada se sa stilom Bravo za DucijaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Milošica Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 (edited) 5 minutes ago, Tsai said: Eu nema alternativu Kakav suptilni performans ovog što se uvlači Hrvatima i ne plaća porez. Ljudi, probudite se, ne vidite šta nam se dešava ispred očiju. Edited February 12, 2021 by Milošica 1
Jumanji Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 ko je ono pitao što ga zovu kljakavi?Kljakav je onaj valjda sto mu stalno nesro fali ili glumi da mu fali, kao Mari recimo.Hvala bogu pa nije imao neke povrede u karijeru, valjda ce da se tako i nastavi, dosta je elastican kod ovih proklizavanja i istezanja, ali nesrecan splet okolnosti, 100 puta ti nije nista, a onda jednon...Sutra ide na sninamje, pa cemo videti Najvaznije da ozdravi, bice opet GS :(
Tsai Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 bojim se da kljako nema vise vremena za gubljenje. nadam se da je samo istegnuce, a onda mora da uzme ovaj AO, makar i na jednoj nozi
nisam ja Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 kaće povreda apdejt? meni spika da je puko mišić nije vrlo verovatna. ma nek je i samo istegnuće, tim uzima pokalče ko ništa.
Arkadija Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Kakvi izlivi mržnje po društvenim mrežama. Glavni narativ među bivšom braćom je da je folirant, onda dolazimo do toga da je tako jedino mogao da pobedi Frica! Ovo poslenje provejava kod onih sa anglosaksonskim imenima. Van engleskog govornog područja preovladava samo izmišljena povreda.
nisam ja Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 ali da su u sred meča ispraznili stadion jer svi moraju kući. pa sad smo sve videli.
Ros Posted February 12, 2021 Author Posted February 12, 2021 10 minutes ago, Arkadija said: Kakvi izlivi mržnje po društvenim mrežama. Glavni narativ među bivšom braćom je da je folirant, onda dolazimo do toga da je tako jedino mogao da pobedi Frica! Ovo poslenje provejava kod onih sa anglosaksonskim imenima. Van engleskog govornog područja preovladava samo izmišljena povreda. mada, u nemackom socijalnom nebu, ima dosta glasova razuma. priznaju da nema logike da neko vodi 2:0 u setovima, ima igra kojom pobedjuje i onda krene u neko foliranje.
Arkadija Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Just now, Ros said: mada, u nemackom socijalnom nebu, ima dosta glasova razuma. priznaju da nema logike da neko vodi 2:0 u setovima, ima igra kojom pobedjuje i onda krene u neko foliranje. Na instagramu ispod zvaničnog AO naloga, ko čita, a nije gledao meč, može da pomisli da je siroma Fric samleo u 2 seta Kljaku, pa je ovaj isfolirao povredu i onda ukrao pobedu.
Ros Posted February 12, 2021 Author Posted February 12, 2021 Just now, Arkadija said: Na instagramu ispod zvaničnog AO naloga, ko čita, a nije gledao meč, može da pomisli da je siroma Fric samleo u 2 seta Kljaku, pa je ovaj isfolirao povredu i onda ukrao pobedu. ja sam tacno to napisao na fejsu, na ATP Tour 1
Recommended Posts