Tsai Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Just now, Milošica said: Kaže da je hteo da plače zbog mišića Znaci prvo hitac u grlo "jedan u milion" a sad proklizao na slova na terenu, dva slema u kojima je bio favorit broj 1, i to ubedljiv. Jebem ti sve u picku
mlatko Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Ko god da osvoji ovogodišnja slika sa jebenim natpisom na terenu će imati (sasvim drugo) značenje. 75% vlage da ih jebe boja da ih jebe na betonuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Time Crisis Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 3 minutes ago, Tsai said: Znaci prvo hitac u grlo "jedan u milion" a sad proklizao na slova na terenu, dva slema u kojima je bio favorit broj 1, i to ubedljiv. Jebem ti sve u picku Tako je proklizavao sto puta do sada pa nikad nije ništa bilo, jebi ga
Jumanji Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Ako je tacno da mu je pukao misic, a to mu je rekao turnirski dr (ne znam kako i zasto je nastavio samo), onda je to to.E bre Novace :(
W.F.C. Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Jel moguce da su slova masnom klizavom farbom, ili tako nesto...nisu normalni
nisam ja Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 jeste vi završili posao za danas? ja nisam, jebo me kljakavi djoković i primicač il jebulja što je istegao. i da je izgubio zaradio bi više no ja za 3 života.
Arkadija Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 (edited) Ako mu je pukao misic, sto je nastavio da igra? To je bas glupo od njega. Verovatno je samo jace istegnuce. Edited February 12, 2021 by Arkadija
Milošica Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 17 minutes ago, Arkadija said: Ako mu je pukao misic, sto je nastavio da igra? To je bas glupo od njega. Verovatno je samo jace istegnuce. Slažem se, ali da nema takav mentalitet ne bi došao do 17 GS.
Filozof manijak Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 (edited) Sklanjaju ih iz predostrožnosti kad igra Nolo. Edited February 12, 2021 by Filozof manijak
mlatko Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Nema šanse da pukne tamo mišić tek tako, pogotovo da se nastavi igrati dva sata. Isto je malo verovatno da je naprsnuće rebra ili slično, verovatno manje istezanje. Gde ste videli da je kuk? Možda je (samo) subliminalna poruka za nekog... leva noga E, desna UInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Recommended Posts