February 12, 20214 yr Pa valjda zbog policijskog časa Ed. Da svi izađu vrv Edited February 12, 20214 yr by dùda
February 12, 20214 yr Na ES1 je prenos, prazne tribine jer je nastupio lockdown. Svinjarija. Ova pauza za Novaka kao s neba da je došla.
February 12, 20214 yr Just now, Arkadija said: Zašto su prekinuli? da isprazne tribine, pa nastavljaju
February 12, 20214 yr Pa ti se cimaj i drugi put igrajaci sve zivo i dublove i ostalo. Rafa radi pametno, nauci nesto, jbm
February 12, 20214 yr Ova duža pauza možda dobro dođe, Srbi se ukopali u rovove i pritajili se.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 12, 20214 yr sad ove srbende sa tribina da zasednu i ne mrdaju dok ne dođe lokalna žandarmerija da ih tera...
February 12, 20214 yr 21 minutes ago, mlatko said: Boxu viče "svegliatemi" probudite me. Znači bol je manji Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Možda se priprema da zapjeva "Bella ciao"
February 12, 20214 yr Fritz poveo pola koledža sa sobom, ne razumem kako im je dozvoljeno da ostanuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 12, 20214 yr Koji apsurd, došao čovek da lepi đon FricuTo je nama naša borba dala, sad šta će biti kad se ovi klinci osamostale i počnu da kupuju sami sebi patike i druge stvari?? Pametno je govorio Federer "sedi i ćuti"