February 12, 20214 yr 1 minute ago, James Marshall said: A, sad je spustio, naka nogavica Isto je i moja sestra pitala pre 3 sata, prva reakcija...
February 12, 20214 yr svarcman i brza podloga nisu kompatibilniDobar je Svarci na hardu, ali ova podloga preko dana je led, to mu svakako ne odgovara. A Rus imao oko 50 vinera. Jel sam ja to dobro čula da Fric ima bivšu ženu i dete? Koliko on ima godina? 22-23? Kada se oženio i stigao da se razvede? Razveo se? BzvzSa 19 cini mi se i odnah dobili klinca.
February 12, 20214 yr 1 minute ago, Jumanji said: Razveo se? Bzvz Sa 19 cini mi se i odnah dobili klinca. Nisam znala, sada mu u loži sedi neka Dama od stila.
February 12, 20214 yr 9 minutes ago, Arkadija said: Jel sam ja to dobro čula da Fric ima bivšu ženu i dete? Koliko on ima godina? 22-23? Kada se oženio i stigao da se razvede? Kada se nađu prave osobe to nije nikakav problem
February 12, 20214 yr Imao je uspešan servis ispod ruke u 2. setu. U istom gemu je kasnije izveo varku kao da će ponovo da servira ispod ruke. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 12, 20214 yr 39 minutes ago, Tsai said: Prvi put u zivotu navijam za govno olosko Welcome to the club. Inace navijas za antivaksersko govno?
February 12, 20214 yr Uzo Novak drugi set.Lepo videti i drugu krajnost, koketiranje sa publikom. Još maloZnači Raonić pa verovatno Zverev bez publikeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk