SNARC Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 2 minutes ago, ducca said: Ja ne verujem šta je Kirjos sad probao, sa 15-40 dolazi do prednosti na svoj servis, dobro servira za gejm i na ritern proba da odigra poluvolej kroz noge, naravno aut Lik je apsolutno lud. I naravno brejk, Tim servira za set. Nerealne scene Univerzum ima svoj sistem tretmana idiota..tako sto ih nagradi gubitkom meca nakon vodjstva od 2:0.
mlatko Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Ja ne verujem šta je Kirjos sad probao, sa 15-40 dolazi do prednosti na svoj servis, dobro servira za gejm i na ritern proba da odigra poluvolej kroz noge, naravno aut Lik je apsolutno lud. I naravno brejk, Tim servira za set. Nerealne sceneTo je probao i u drugom gejmu meča na 40:0 (plus servis ispod ruke) ako nisi gledao. Da mu je Tim tad vratio brejk meč je mogao da se reši u tom trenutku ali se izvukao jer se uozbiljio i uplašio da je ispao magarac što je radovao na brejk kao da je uzeo setInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
ducca Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Just now, mlatko said: To je probao i u drugom gejmu meča na 40:0 (plus servis ispod ruke) ako nisi gledao. Da mu je Tim tad vratio brejk meč je mogao da se reši u tom trenutku ali se izvukao jer se uozbiljio i uplašio da je ispao magarac što je radovao na brejk kao da je uzeo set Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Ispod ruke sam video da mu nije uspelo u 3. setu, ali prva 2 seta sam prespavao da budem iskren, Na vreme sam srećom uključio. Lagano najbolji meč na turniru. Sa sve dramskim efektima
Arkadija Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Čovek mora da ima čelične živce kada igra protiv Kirijosa
nisam ja Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 1 hour ago, Ras said: Dosadan si, brt! Live Tennis Stream. Watch free tennis streamings online. (live-tennis.stream) čuješ ti ovu reklamu za neki telefon. nadam se da chris nije pokraden.
Ras Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 4 minutes ago, nisam ja said: čuješ ti ovu reklamu za neki telefon. nadam se da chris nije pokraden. Ne mogu sada, videću/čuću kasnije. 10 minutes ago, ducca said: Ispod ruke sam video da mu nije uspelo u 3. setu, ali prva 2 seta sam prespavao da budem iskren, Na vreme sam srećom uključio. Lagano najbolji meč na turniru. Sa sve dramskim efektima Imao je uspešan servis ispod ruke u 2. setu. U istom gemu je kasnije izveo varku kao da će ponovo da servira ispod ruke.
Arkadija Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Jel sam ja to dobro čula da Fric ima bivšu ženu i dete? Koliko on ima godina? 22-23? Kada se oženio i stigao da se razvede?
mlatko Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Zašto Kirjos ima različite noge [emoji38]Pomislio sam da je drvena, dekoncentacija protivnika je njegovo najveće oružje žalio se u prvom i što nec mašina ne radi dovoljno Sad je sam zvao aut kod Tima i izgubio poen jer ga je omeo [emoji38]Prelazu u bitku zmeđu Kirijusa prgavog klovna i Kurijusa prljavog klovna.
Recommended Posts