Jump to content

Quarantstralian Open 19+2

Featured Replies

2 minutes ago, ducca said:

Ja ne verujem šta je Kirjos sad probao, sa 15-40 dolazi do prednosti na svoj servis, dobro servira za gejm i na ritern proba da odigra poluvolej kroz noge, naravno aut :hail:  Lik je apsolutno lud. I naravno brejk, Tim servira za set. Nerealne scene

Univerzum ima svoj sistem tretmana idiota..tako sto ih nagradi gubitkom meca nakon vodjstva od 2:0.

Ja ne verujem šta je Kirjos sad probao, sa 15-40 dolazi do prednosti na svoj servis, dobro servira za gejm i na ritern proba da odigra poluvolej kroz noge, naravno aut :Hail:  Lik je apsolutno lud. I naravno brejk, Tim servira za set. Nerealne scene
To je probao i u drugom gejmu meča na 40:0 (plus servis ispod ruke) ako nisi gledao. Da mu je Tim tad vratio brejk meč je mogao da se reši u tom trenutku ali se izvukao jer se uozbiljio i uplašio da je ispao magarac što je radovao na brejk kao da je uzeo set

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

igro jedan duži poen ' lipso 

Just now, mlatko said:

To je probao i u drugom gejmu meča na 40:0 (plus servis ispod ruke) ako nisi gledao. Da mu je Tim tad vratio brejk meč je mogao da se reši u tom trenutku ali se izvukao jer se uozbiljio i uplašio da je ispao magarac što je radovao na brejk kao da je uzeo set

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Ispod ruke sam video da mu nije uspelo u 3. setu, ali prva 2 seta sam prespavao da budem iskren, Na vreme sam srećom uključio. Lagano najbolji meč na turniru. Sa sve dramskim efektima

usro se sudija :rolf:

Čovek mora da  ima čelične živce kada igra protiv Kirijosa

Izjednači Tim

Koje ludilo 

Zašto Kirjos ima različite noge :lol:

4 minutes ago, nisam ja said:

čuješ ti ovu reklamu za neki telefon. nadam se da chris nije pokraden. 

Ne mogu sada, videću/čuću kasnije.

10 minutes ago, ducca said:

Ispod ruke sam video da mu nije uspelo u 3. setu, ali prva 2 seta sam prespavao da budem iskren, Na vreme sam srećom uključio. Lagano najbolji meč na turniru. Sa sve dramskim efektima

Imao je uspešan servis ispod ruke u 2. setu. U istom gemu je kasnije izveo varku kao da će ponovo da servira ispod ruke.

Jel sam ja to dobro čula da Fric ima bivšu ženu i dete? Koliko on ima godina? 22-23? Kada se oženio i stigao da se razvede? :blink:

Zašto Kirjos ima različite noge [emoji38]

Pomislio sam da je drvena, dekoncentacija protivnika je njegovo najveće oružje

žalio se u prvom i što nec mašina ne radi dovoljno fantom.gif
Sad je sam zvao aut kod Tima i izgubio poen jer ga je omeo [emoji38]

Prelazu u bitku zmeđu Kirijusa prgavog klovna i Kurijusa prljavog klovna.

Hollywood

par dobrih voleja pokupio kirgiz.