February 12, 20214 yr 2 minutes ago, ducca said: Ja ne verujem šta je Kirjos sad probao, sa 15-40 dolazi do prednosti na svoj servis, dobro servira za gejm i na ritern proba da odigra poluvolej kroz noge, naravno aut Lik je apsolutno lud. I naravno brejk, Tim servira za set. Nerealne scene Univerzum ima svoj sistem tretmana idiota..tako sto ih nagradi gubitkom meca nakon vodjstva od 2:0.
February 12, 20214 yr Ja ne verujem šta je Kirjos sad probao, sa 15-40 dolazi do prednosti na svoj servis, dobro servira za gejm i na ritern proba da odigra poluvolej kroz noge, naravno aut Lik je apsolutno lud. I naravno brejk, Tim servira za set. Nerealne sceneTo je probao i u drugom gejmu meča na 40:0 (plus servis ispod ruke) ako nisi gledao. Da mu je Tim tad vratio brejk meč je mogao da se reši u tom trenutku ali se izvukao jer se uozbiljio i uplašio da je ispao magarac što je radovao na brejk kao da je uzeo setInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 12, 20214 yr Just now, mlatko said: To je probao i u drugom gejmu meča na 40:0 (plus servis ispod ruke) ako nisi gledao. Da mu je Tim tad vratio brejk meč je mogao da se reši u tom trenutku ali se izvukao jer se uozbiljio i uplašio da je ispao magarac što je radovao na brejk kao da je uzeo set Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Ispod ruke sam video da mu nije uspelo u 3. setu, ali prva 2 seta sam prespavao da budem iskren, Na vreme sam srećom uključio. Lagano najbolji meč na turniru. Sa sve dramskim efektima
February 12, 20214 yr 1 hour ago, Ras said: Dosadan si, brt! Live Tennis Stream. Watch free tennis streamings online. (live-tennis.stream) čuješ ti ovu reklamu za neki telefon. nadam se da chris nije pokraden.
February 12, 20214 yr 4 minutes ago, nisam ja said: čuješ ti ovu reklamu za neki telefon. nadam se da chris nije pokraden. Ne mogu sada, videću/čuću kasnije. 10 minutes ago, ducca said: Ispod ruke sam video da mu nije uspelo u 3. setu, ali prva 2 seta sam prespavao da budem iskren, Na vreme sam srećom uključio. Lagano najbolji meč na turniru. Sa sve dramskim efektima Imao je uspešan servis ispod ruke u 2. setu. U istom gemu je kasnije izveo varku kao da će ponovo da servira ispod ruke.
February 12, 20214 yr Jel sam ja to dobro čula da Fric ima bivšu ženu i dete? Koliko on ima godina? 22-23? Kada se oženio i stigao da se razvede?
February 12, 20214 yr Zašto Kirjos ima različite noge [emoji38]Pomislio sam da je drvena, dekoncentacija protivnika je njegovo najveće oružje žalio se u prvom i što nec mašina ne radi dovoljno Sad je sam zvao aut kod Tima i izgubio poen jer ga je omeo [emoji38]Prelazu u bitku zmeđu Kirijusa prgavog klovna i Kurijusa prljavog klovna.