mlatko Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Ma neće taj uzeti ni setInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando TapatalkZamalo da ubodem Juče kad je izašao raspored pomislio sam da će Kiro igrati na jedini faktor koji može, iznaneđenja. Kažu sam je izabrao taj teren, intimnija atmosferaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
nisam ja Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 kako će da ga dismentluje švabo. prvo će mu otpasti umetak, a onda veštačka noga.
Arkadija Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Koja publika smeta Novaku? Jbt, počinje da mi ide na onu stvar sa tim KONCENTRACIJAMA. Proleti leptirić i njemu zasmeta vibracija.
ducca Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 7 minutes ago, Ros said: kako stoje stvari, ode i shapo Kako su uspeli 2 tako jaka meča da stave u isti termin, a onda da se tome priključi svetski br. 1 sa svojim mečom Kirjos uzeo svoj servis u prvom gemu 4. seta posle 11 minuta borbe i 6 djusova. Publika u delirijumu.
ducca Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Thiem 6 servis gemova uzastopno dobija sa nulom
mlatko Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 kako stoje stvari, ode i shapo Jebi ga, kad želi da proba da nabije dva puta više UE od vinera i pobedi. Iznenađuje me ipak stabilnost Alijasima, beše dobio neki turnir krajem prošle godine? Koja publika smeta Novaku? Jbt, počinje da mi ide na onu stvar sa tim KONCENTRACIJAMA. Proleti leptirić i njemu zasmeta vibracija.Spetljao se o Fricovu pertlu kad je servirao za meč
Ros Posted February 12, 2021 Author Posted February 12, 2021 2 minutes ago, ducca said: Thiem 6 servis gemova uzastopno dobija sa nulom sto nekad moze da bude jako opasno. tim gore sto kirjos prvi servira
ducca Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 6 minutes ago, ducca said: Thiem 6 servis gemova uzastopno dobija sa nulom 7
Ros Posted February 12, 2021 Author Posted February 12, 2021 nece se krijos ni cimati do 5:4, 6:5 ili kravate
Dziber Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Kakva ludnica na ESPNu, Domi v Bog tenisa , niko ni ne prati RL arenu. Kirijos > kovidiot conf.
Recommended Posts