simetrije Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Tačno mi žao Dominika, ovaj cirkuzant je nepodnošljiv, a Oziji navijaju kao Englezi protivu Nola.
Arkadija Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Ne znam koja popuna između gemova je gora, dal Rafa kad pobeđuje na RG ili Rodžerove suze u Australiji. Onaj let od 253 metra mogu uvek da puštaju.
Malvo Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 (edited) I nikad niko od tih ES video cata da premeri koliko traju ti klipovi a koliko pauza izmedju setova i gemova. Vecito kasne sa ukljucivanjem za poen ili dva. Edited February 12, 2021 by Malvo
cartman Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Zasto jednostavno ne ostanu kamerom na terenu ili repriziraju neki poen sa meca (ili nekog drugog terena)?
simetrije Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 5 minutes ago, Arkadija said: Ne znam koja popuna između gemova je gora, dal Rafa kad pobeđuje na RG ili Rodžerove suze u Australiji. Onaj let od 253 metra mogu uvek da puštaju. Meni je najgora ona sa ženom/majkom/kraljicom, kojoj od srca želim da i ovde dođe do finala i tamo doživi markantan poraz 1
aram Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 25 minutes ago, arkonada said: Ovaj klovn ako dobije Tima ima do polufinala prilično otvoren put gde bre, rasturiće ga Tuta ko bugarsku skupštinu 1
mlatko Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Od prvog gejma mu je pomešao lončiće i Tim ne može da ih sklopi, stidljivo je pokušao u drugom ali ne idi mu udarci ništa. Ko što kaže Barbara, Kirijos oduzima dah svojim haosom od igre. Nije da mi nije drago što ovo nije moj Tim a još manje moj KirijosŠapo zna samo da se samoubija, kako mu to nije pošlo za rukom pritiv Sinnera? Izgubio se u tom prvom mečuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ras Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Dosadan si, brt! Live Tennis Stream. Watch free tennis streamings online. (live-tennis.stream) 1
ducca Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Thiem se pojavio, okreće ovo do kraja, krenulo lomljenje reketa.
Recommended Posts