valter Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Pošto ne mogu da nađu zamerku igri, ai ne vole Međeda, sada je fokus na nepristojnoj publici. Kao srBski navijači su prosti i bučni. Ahahaha. Možda grešim, ali mi se čini da ova teta,a i ona dvojica iz organizacije, lude što je Novak, za njih lik iz neke pripizdine ponovo pobedio i postao King!Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
cedo Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 3 minutes ago, valter said: Možda grešim, ali mi se čini da ova teta,a i ona dvojica iz organizacije, lude što je Novak, za njih lik iz neke pripizdine ponovo pobedio i postao King! Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Gresis ... pa ona mu je odala najvecu mogucu pocast u svom govoru ... ako mislimo na istu, a mislimo, posto je samo jedna zena drzala govor.
Tsai Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 2 minutes ago, Nikola77 said: kad god se setim toga, ne mogu da poverujem da ima samo tri osvojena us opena, trebalo je, morao je da osvoji još dva-tri najmanje Onaj protiv Mareja i onaj protiv Vavrinke jbg. Ili ovaj sa sudijom. U svakom slucaju bar jedan vishe je morao imati. Ali kad god vam padnu na pamet te propuštene sanse, samo pomislite Vimbldon 2019 Vimbldon 2019 1
Popular Post Mil@n Posted February 21, 2021 Popular Post Posted February 21, 2021 Na planinarenju sam, predivan je dan, a kada sam video da Nole ovog dere, hteo sam da urlam od sreće.Neopisivo bitna pobeda čija simbolična vrednost u ovoj neverovatnoj ekspanziji Nolomržnje na svetskom nivou ima možda i veću vrednost od samog trofeja. Ovaj neverovatni čovek, nadrealno dobar teniser ima tu moć da sam sa svoje dve noge, ruke, srcem i glavom pod noge stavi praktično ceo svet i da se, narodski rečeno, najebe mame svima redom. Svi vi, možete samo da mu ga duvate I da jebeno plačete, jebaće vas dok je živ. Jer, siguran sam, on u tome uživa.Tema je na momente nečitljiva od smaranja. Taj džinks, šta li je, kljakavi, ovakav, onakav, neopisivo smara.Sent from my EVR-L29 using Tapatalk 10
Amos Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Koliko nervira što ovaj na Eurosportu mora da prevodi, pa pola čuješ njih, pola njega. Sve nasumice, na brzinu. Preglupo i vrlo iritantno.
renne Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 3 minutes ago, Mil@n said: Tema je na momente nečitljiva od smaranja. Taj džinks, šta li je, kljakavi, ovakav, onakav, neopisivo smara. jebo te milane, dok radi, ne smara 4 1
Mil@n Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 jebo te milane, dok radi, ne smaraE sorry Rendžo, onda hvala tebi umesto njemu Kreni od početka teme i pročitaj svoje postove.. Puno je brt. Sent from my EVR-L29 using Tapatalk 2
JohnnyD Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Najjace su bile bekend razmene, kojih je bilo poprilicno, i obojica ispustaju krike i u jednom momentu Novak samo zacuti (Medvedev nastavlja sa kricima na udarcu) i tacno se vidi da grabi fokus i da ne moze da izgubi taj poen. Svake duge razmene su tako zavrsavale.
Dankan Ajdaho Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 53 minutes ago, renne said: 18 And counting. 1
Kreator Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Da pohvalim i Novakov izbor Ivaniševića za trenera. Dosta je napredovao u servisu, segmentu igre koja mu je bila možda i najslabija tačka. 5 1
renne Posted February 21, 2021 Posted February 21, 2021 Just now, BlackGeorge said: Da pohvalim i Novakov izbor Ivaniševića za trenera. Dosta je napredovao u servisu, segmentu igre koja mu je bila možda i najslabija tačka. +1
Recommended Posts