Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ja sam se odnosila prema uvazenom zlom i uvazenm nama, u kontekstu lud/zbunjen situacije koja traje vec danima, njemu kao nije jasno, zajednica kao objasni, njemu kao nije jasno, zajednica kaoobjasni i tako bez kraja i svi gube zivce, a on se oseca nedobrodoshlo.

shto se tiche drzave, sve stoji. kod nas ce se korona vuci sa kumulativnom shtetom do samog beskraja :s_w:

Edited by gospa buba

1 hour ago, goofs said:

Malo sam ispao iz toka, gde se odlazi da se obavi busterovanje, jel moram opet na sajam? Stigo mi e-mail danas, izgleda proslo sest meseci.

u slicnoj sam situaciji bio kao ti pre nekih mesec dana i odem (po treci put) na sajam kad tamo guzva nevidjena

ne znam dal sam ubo los dan ili se cesto desava, uglavnom da ne cekamo odemo do obliznje "galerije" tamo apsolutno nikog, vakcinacija je na ulazu 5, obavili za nekoliko minuta

ne bih ushla u obliznju galeriju ni da se vakcinishem te mi bilo zadnje [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

@gospa bubaaxaxaxa

vikend bio, izvadili se telefoni, to se gleda gde sad, sta radi, do kad radi, zvali neke dz (kad smo videli da od sajma taj dan nema nista)

i onda kao "mozemo mi to" skupili hrabrost i krocili u velelepni bgh2o

jes malo zajebano, gradiliste, ne znas kud ces, galerija ogromna, ali nekako smo se snasli

zato i kazem ulaz 5, da covek ustedi nesto draocenog vremena, ako se resi put galerije

Edited by pbg12345

1 hour ago, Spooky said:

Sajam (koji sad ima znatno kraće radno vreme nego pre 6 meseci) ili domovi zdravlja ili tržni centri(galerija, ušće i čini mi se Beo).

Beo još ne, izgleda. Rajićeva valjda od sutra, a onda sukcesivno Stadion, Beo i Ikea (možda ne tim redom).

Do kraja ove godine u Beogradu će biti otvorena još četiri punkta za vakcinaciju.

To je danas najavila gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević koja je rekla da će od 15. novembra biti moguće vakcinisati se u tržnom centru u Rajićevoj.

Kako je dodala, plan je da na svakih sedam dana budu otvarana još tri punkta – u tržnom centru „Stadion“, Beošoping centru i u robnoj kući „Ikea“.

https://nova.rs/vesti/drustvo/vakcinacija-u-ikei/

Edited by vememah

1 hour ago, Frank Pembleton said:

A koji je razlog?
Da se "prolongira" delovanje da se ne preklapaju antitela?

Miles Babbage objasnio pre par meseci: "Ljudi koji su preležali kovid ali se nisu vakcinisali, treba da prime makar jednu dozu vakcine. Ovo treba uraditi minimalno šest nedelja, bolje tri meseca nakon kraja bolesti. Ako se vakcina primi ubrzo posle kraja bolesti, to je lutrija: nekima pomogne i izleči post-kovid simptome, ali nekima ih reaktivira i pogorša."

https://rs.n1info.com/vesti/vladika-grigorije-vakcina-nije-napravljena-da-nas-ubije-vec-da-nas-spase/

Vladika Grigorije: Vakcina nije napravljena da nas ubije, već da nas spase

“Želim da živim i da budem u društvu ljudi, a pre svega imam poverenje kad je u pitanju činjenica da vakcina nije napravljena da nas ubije, već da nas spase“, poručio je Grigorije, napominjući da zna da postoji “ogroman broj onih koji se plaše, podozrevaju i smatraju da su ugroženi vakcinacijom”.

... Shiit has hit the fan

Pa jeste, jer, realno pojma nemaš od čega se i kako prave stereoidi, a opet si ih koristio zbog toga što ih je ranije uzimao neki bilder, svakako nisi išao do doktora da se posavetuješ.
Preslikana situacija 1/1.

Jedina razlika je što od vakcine ne raste mišićna masa i ne smanjuju se testisi. :sad:
Pristaje ti nadimak, moram priznati. Steroidi postoje tipa 50-100 godina, ja znam korisnike lokalne 20ak godina, dvojica trenutno aktivnih lokalnih bildera imaju troje odnosno dvoje dece, potpuno zdrave, a dobar sam sa obojicom i kad su u spremanju za takmicenja to su pokretne apoteke a i u off sezoni uzimaju manje doze. Drug s kojim sam do skoro zajedno radio kola, moje godiste, strvina i prirodno i jos uzimao kojesta dok je vezbao, troje zdrave dece od godinu, 12 i 14. Plus jos mnogo poznanika sa slicnim pricama. Ja sam bio na max 500mg testosterona, nekad preskakao pa je bilo i manje. Dakle, poredis nesto sto postoji decenijama i gde se sve manje vise zna sta i kako i zasto sa necim sto je izmisljeno pre godinu dana i kako je neko napisao, jos je u fazi ispitivanja. Ne pije ti vodu prica.

Sto se tice smanjenih testisa, i tu padas na prijemnom, to je nuspojava samo dok traje ciklus a posle se vracaju u normalu, trebalo bi da znas toliko. Sve je u doziranju, isto i sa lekovima, svim ostalim, ja sam dva puta zavrsio na hitnoj kad sam se prejeo i prepio na slavljima pa mi se valjda digla ona dijafragma pa to ne znaci da su hrana i alkohol u umerenim kolicinama nesto specijalno losi.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

@Zli GliНије измишљено пре годину дана, користили су тада постојеће сличне вакцине да направе нове вакцине. (Руси, на пример) А пошто имаш 5 вакцина са чак 3 технологије, нове, старе и прастаре, бирај коју ти срце иште.  Мене чуди како ти радиш ствари које би мене уплашиле до сржи (стероиди) , као што ме плаши код других људи рецимо процес тетовирања (без обзира што је безопасан - идеја стављања вештачких боја под кожу ми изазива јак страх) и некако нисам убеђен да људи који имају храброст за све те "интервенције" на свом телу- заиста могу бити уплашени од обичне вакцине.  

6 hours ago, Redoran said:

Ako sam dobro ispratio ono što je Gli pisao, on je naveo dvocifren broj razloga zbog kojih je propustio vakcinu i nijedan od tih razloga nije bio: "ne znam sastav, proizvođača i kako su testirane". Ako mi ovo zapažanje nije pogrešno, onda bih rekao da si ti ovde uzeo jedan komad A4 papira, na njemu napisao A N T I V A K S E R, zakačio ga za Glijev avatar i otišao po samostrel.

Pogrešno ti je zapažanje, uopšte nisam hteo da etiketiram Zlog bilo kako.

Namera mi je da mu ukažem na to kako se npr.bodilderi pucaju svakojakim supstancana da bi brže došli do mišićne mase, a može i bez špecija ali rezultati su slabiji i mnogo duže je potrebno.

Hteo sam da izvuče analogiju sa vakcinisanjem, da mu nekako približim tematiku.

Ne znam kako mislis da mi priblizis ako nisi koristio, tu vaze razne predrasude bez osnova. Sve je u doziranju i nema problema. Ja licno nisam imao nikakve probleme osim malo akni po ramenima koje sam imao i inace, cackao ih od nervoze zbog kladjenja. Cak ni ta neka ocekivana pojacana agresija, to otprilike bude kod onih koji to imaju u sebi a trpe, sto kod mene nije slucaj. Bolje ceo zivot biti fit kao Stalone i mnogi drugi koji pametno koriste TRT, HGH i slicno nego kao deda vec sa 40, 50. Dobro, ja se ne bi svakako raspao ali proslo me lozenje i zato sam uzimao.

• Popular Post
1 hour ago, Zli Gli said:

tu vaze razne predrasude bez osnova. 

Ceo antivax pokret u 6 reči. 

Verujem, samo ne znam kakve to sad veze ima sa steroidima mada jesmo u debelom oftopiku, jbg.