Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

3 minutes ago, gospa buba said:

pa mora neko da ti resetuje taj koncept. idi de si posho, nije to kamen pa da te srushi. mislim, nemoj po chardacima da se pentrash, nemoj shetala tashta po krovu, nemoj skakat umore i te stvari. ostalo opushteno, lako je leci, ako dodje do leganja :D

Ma znam bre, nego sam imao na umu voznju, skitnju, a to ipak ne ide...

'A sto se resetovanja tice, 'ajde da pitam rekoh, mozda mi nisu apgrejdovali chip, mozda sam капчу omasio...

Ne zna covek dana na koju stranu pre da gleda.... :D 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

dakle i ako je reakcija, necesh bash pasti naulici ili parkirati u tudju kapiju. to cesh od drugog fajzera hihi.gif

ovaj ti je samo da te navuche, ko win11.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

1 hour ago, namenski said:

Zna li neko iz prve ruke ili iz literaturetm kada i dokle moze da ocekuje reakcija na prvu dozu pfajzera?

Bravo Namenski dobrodoso u civilizaciju :fantom:

podsetio si me na mog komsiju cigu sa buvljaka koji primio fajzera i odma zvao drugare na pivo da se hvalise :lol:

Edited by Caligula

16 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Zna li neko koliko je (ne)poželjno primati vakcinu za grip jedno 3 nedelje pre treće doze?

ovde je vise puta naglaseno da cak vakcine protiv kovida i gripa mogu da se prime o istom trosku, u razlicite ruke. racunam da to ne moze biti nikakav problem, to sa 3 nedelje.

22 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Zna li neko koliko je (ne)poželjno primati vakcinu za grip jedno 3 nedelje pre treće doze?

Ja primio booster nedelju dana posle Tetre. Sve OK, hteli su istovremeno da mi daju obe, ali nisu imali Biontecharu na lageru. Kaže STIKO / Robert Koch Institut ovde da nema prepreka za istovremenu administraciju™.

Spoiler

Razvalio me booster, doduše, kao što prva i druga zajedno nisu :ph34r:

Edited by Kreuz
Typo

pa da, ne bi trebalo da je problem, s obzirom da moderna planira svakako da umiksuje vakcinu protiv gripa sa korona boosterom i jos nekim vakcinama.

3 hours ago, Aleksija said:

ovde je vise puta naglaseno da cak vakcine protiv kovida i gripa mogu da se prime o istom trosku, u razlicite ruke. racunam da to ne moze biti nikakav problem, to sa 3 nedelje.

Ovde je koleginica jedna primila upravo ovako, grip i trecu dozu, u razlicite ruke.

Ne razumem šta se dešava. Imamo vakcinu pouzdanu i efikasnu. I želim to da ponovim.

Imamo samo dva načina da prevaziđemo ovaj period: Razboleti se i preboleti ili se vakcinisati.

Ali bolje je biti vakcinisan. Zašto čekati bolest i njene strašne posledice - zaključio je Putin.

I on je prvi put posustao i priklonio se globalistima.

17 minutes ago, Milosh76 said:

Ne razumem šta se dešava. Imamo vakcinu pouzdanu i efikasnu. I želim to da ponovim.

Imamo samo dva načina da prevaziđemo ovaj period: Razboleti se i preboleti ili se vakcinisati.

Ali bolje je biti vakcinisan. Zašto čekati bolest i njene strašne posledice - zaključio je Putin.

smorio i se i on

u, ovo sada dilovati po onim 1244 i srbininovima i gledati rastakanje mozgova uzivo. 

• Author

Jbt prvi put u zivotu vidim da Putin pokida :ph34r:

11 minutes ago, gospa buba said:

smorio i se i on

Eeeee, druga bi se pesma pevala...

Joseph-Stalin-1950.jpg

Bas me zanima KO se ne bi vakcinisao... :tongue:

Background Picker
Customize Layout