Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Zna li neko iz prve ruke ili iz literaturetm kada i dokle moze da ocekuje reakcija na prvu dozu pfajzera?
Ono što su prijavljivali ljudi u roku od 12h plafon, a trajanje najviše što sam čuo 2-3 dana

... Shiit has hit the fan

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Zna li neko iz prve ruke ili iz literaturetm kada i dokle moze da ocekuje reakcija na prvu dozu pfajzera?
Prva tri meseca... :D

Dva ili tri dana plafon. Od blagog bola u ruci (ogromna vecina) do visoke temperature 38-39 (ja sam imao 39.4 trajalo dan i po).

Kad si primio i kakvu reakciju imas?
11 minutes ago, Milosh76 said:

Prva tri meseca... :D

Dva ili tri dana plafon. Od blagog bola u ruci (ogromna vecina) do visoke temperature 38-39 (ja sam imao 39.4 trajalo dan i po).

Kad si primio i kakvu reakciju imas?

Bezi bre, ti si me lozio :D 

Juce pre podne, nemam nista, malopre sam jedva na ruci nasao trag od boce, rekoh 'ajde da proverim...

Pu, pu, pu...

Edit: pfajzer.

Edited by namenski

• Author

Super! Bravo za vakcinu

27 minutes ago, namenski said:

Meni je nekih dvadesetak sati nakon prve doze krenula povišena temoeratura i nekih 12 nakon druge doze, oba me puta vozilo nekih 38.5-39 (iako sam ovdje prijavio kojotošu) i trajalo je manje od 24 h i bio sam, onako, gripa slomljen

Edited by Zis

8 minutes ago, Zis said:

Meni je nekih dvadesetak sati nakon prve doze krenula povišena temoeratura i nekih 12 nakon druge doze, oba me puta vozilo nekih 38.5-39 (iako sam ovdje prijavio kojotošu) i trajalo je manje od 24 h i bio sam, onako, gripa slomljen

Au, znaci moram jos da cekam... :cry:

Edit: hocu da kazem skitalo mi se negde, lep dan, ali rekoh ne ide, moguca reakcija, taj rad...

Edited by namenski

4 minutes ago, namenski said:

Au, znaci moram jos da cekam... :cry:

Edit: hocu da kazem skitalo mi se negde, lep dan, ali rekoh ne ide, moguca reakcija, taj rad...

Većina poznanika & rodbine cijepila se fajzerom i ja sam imao najžešću reakciju, samo opušteno

Bezi bre, ti si me lozio [emoji3] 
Juce pre podne, nemam nista, malopre sam jedva na ruci nasao trag od boce, rekoh 'ajde da proverim...
Pu, pu, pu...

Edit: pfajzer.
uvek je tako sa prvim fajzerom :wicked:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

4 minutes ago, Zis said:

samo opušteno

Ma opusten sam ja, nego mi izmace dan... 

pa prilezi josh malo, ko zna shta ce da bude :hihi:

6 minutes ago, namenski said:

Ma opusten sam ja, nego mi izmace dan... 

Ja bih sačekao nekih 24h jebiga, to je najkasnije kada se može javiti temp iz iskustva mojih Fajzerovaca. Može se javiti neki osip/pečat i nekoliko dana posle, ali svakako se to povuče. Lično sam samo oba puta imao bol u ruci. 

A sad vidim da si juče pre podne primio, ma možeš onda izaći.

Edited by Milošica

2 minutes ago, gospa buba said:

pa prilezi josh malo, ko zna shta ce da bude :hihi:

Ti bas resila da me urnises, a? :D 

Cekao sam bre 9 meseci dozvolu da se bocnem, a ti tako...:cry:

2 minutes ago, Milošica said:

ma možeš onda izaći.

Ma izlazim ja, ali u lokalu...

Imao sam na umu 100-ak km, taj rad...

Ali Buba... :sleep:

Ti bas resila da me urnises, a? [emoji3] 

Cekao sam bre 9 meseci dozvolu da se bocnem, a ti tako...:cry:
pa mora neko da ti resetuje taj koncept. idi de si posho, nije to kamen pa da te srushi. mislim, nemoj po chardacima da se pentrash, nemoj shetala tashta po krovu, nemoj skakat umore i te stvari. ostalo opushteno, lako je leci, ako dodje do leganja :D

4 hours ago, Friend said:

Aj ovde da pitam:

gde moze vakcina protiv gripa da se primi - samo maticni dz ili bilo koji?

58 minutes ago, Aleksija said:

svakako moras prvo kod izabranog lekara, bar tako je kod nas - nije isti princip kao za kovid vakcine. tako da pretpostavljam da je maticni dz - al najbolje da pitas telefonom.

Zna li neko koliko je (ne)poželjno primati vakcinu za grip jedno 3 nedelje pre treće doze?

Background Picker
Customize Layout