Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

aktivnost pomaze? da odem da trcim?
ne choveche pobogu! operi prozore [emoji38]ol:

(zbilja ne znam. ja sam kod prvog zeca u 13om satu 'vidi kako mi nije nishta' preshla neke grdne kilometre, a vec u 14om ijao tela dumrem)

opcenito, mi zecovi, koja nam je strategija? meni se tachno uzima kinez, chip vec imam, da promenim mustru. a i da ne gomilam elekteoniku. zna li se neshto?

sent from novi mnogo jak bubamoto.

ne znam kakvo je stanje na lageru što se tiče zečetine, ako pretprostavimo da je neće biti - ostaju samo fajzer i čajniz. Pa prema preferencijama.

ja ću vala rajfajzen, ako ga bude

ozbiljna sam fan chajniza, unashu kucu se pokazao kao zmaj!

Ja ću Fajzera uzeti, odavno sam rešila da prošaram malo iako Astru volim ko ludo dete, iz principa. 

Btw, proveriću antitela pre treće doze. 

Edited by Valkyrie

2 minutes ago, Valkyrie said:

Ja ću Fajzera uzeti, odavno sam rešila da prošaram malo iako Astru volim ko ludo dete, iz principa. 

Takodže. Šta bi na kraju, je l' možemo da ušetamo i sa 5 meseci il da sačekamo 6?

Ima li nekih naznaka šta će biti 6 meseci nakon bustera? Kaikav će biti status trostruko vakcinisanih, tj.ima li u najavi i 4.doze?

Planiram kraći izlet do Poljske krajem maja iduće godine, pa se preraččunavam sa tih 6 meseci nakon poslednje doze, kada i kako se iskombinovati.

13 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Takodže. Šta bi na kraju, je l' možemo da ušetamo i sa 5 meseci il da sačekamo 6?

Ovi što su išli regularno po treću su dobijali sms poruke od e-uprave. Ne verujem da nas sistem otključava pre roka samo jer neko priča o tome. 

1 minute ago, Valkyrie said:

Ovi što su išli regularno po treću su dobijali sms poruke od e-uprave. Ne verujem da nas sistem otključava pre roka samo jer neko priča o tome. 

Sistem svakako ne, nego ako se samo manifestuješ na Sajmu i zaišteš fajzera, i oni vide da je prošlo 5, 5 i po, da li te pošalju kod sestre ili u majčinu?

Mislim da ne daju, posebno ako dođeš nešto sabajle i tražiš F a oni možda nemaju dovoljno i moraju da štekaju ako im dođu regularni trećepozivci. 

Pointless peasants.

2 hours ago, gospa buba said:

ne choveche pobogu! operi prozore emoji38.pngol:

(zbilja ne znam. ja sam kod prvog zeca u 13om satu 'vidi kako mi nije nishta' preshla neke grdne kilometre, a vec u 14om ijao tela dumrem)

opcenito, mi zecovi, koja nam je strategija? meni se tachno uzima kinez, chip vec imam, da promenim mustru. a i da ne gomilam elekteoniku. zna li se neshto?

Na osnovu istraživanja najjači boost je Moderna posle 2x Zeke. Odmah iza nje kombinacija 2x Zeka pa boost Pfizer. 

Mislim da je neko i kacio grafikon. Mogu i ja kada stignem kući i sednem za komp da ga iskopam negde 

ma jok, ja samo fantaziram :hihi:

hvala :)

1 hour ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Sistem svakako ne, nego ako se samo manifestuješ na Sajmu i zaišteš fajzera, i oni vide da je prošlo 5, 5 i po, da li te pošalju kod sestre ili u majčinu?

Neće dati, nego čekaj ti lepo sms i datum kao i sve ostale zeke

samo bi nešto preko reda, nije ti ovo maxi

15 minutes ago, renne said:

Neće dati, nego čekaj ti lepo sms i datum kao i sve ostale zeke

samo bi nešto preko reda, nije ti ovo maxi

Kakav maxi, ne idem ja tamo.

Čekaju me neka putovanja početkom decembra, pa bi mi mnogo lakše bilo da ućarim 2 nedelje pre roka, al ajd sad, žrtvovaću se za sistem.