Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Nisam skidao masku nijednom, a 2x sam vakcinisan, niti je bio bilo kakav pregled od strane lekara.

@Alfa opusti se, ne pravi sebi brspotreban pritisak

Ma kakvi, ne pregledaju nista vec samo bodu i dovidjenja.

@Alfa

nikakvog pregleda nema ni u domu zdravlja, samo izdeklamuju ono o mogućim nusefektima, boli ruka, ako bude t° da se grune jedan paracetamol i to je to

masku na facata, i hrabrim korakom u dom zdravlja

:)

• Popular Post
6 hours ago, vememah said:

FCezvojX0BABj3F?format=jpg&name=medium

Pazi Jugoslavija. Island u Trstu, Ameri Sarajevo, Litvanija BG, Srbija u Niš i Bugari konačno u Skopju.

Just now, Mos said:

Pazi Jugoslavija. Island u Trstu, Ameri Sarajevo, Litvanija BG, Srbija u Niš i Bugari konačno u Skopju.

Hvala, nisam jedina kojoj se proviđa od Vardara pa do Triglava. 

Najgore je što su hospitalizacije u logaritamskoj skali, pa vizuelno se ne čini strašnim koliko u stvari jeste. Imamo 50 puta više hospitalizacija od Danske, 25 puta više od Češke. Užas.

7 hours ago, Alfa said:

Ja ovo stvarno ne mogu. Ne mogu. Nek me zatvore u ludnicu i progutaju kljuc ili da idem da se ubijem ja ovo ne mogu vise

Tebi možda i više od vakcine treba psiholog. 

Ne mislim to uvredljivo, da me ne razumeš pogrešno. Popričaj sa nekim stručnim licem, svi smo odavno zreli za barem jednu seansu, nije nikakva sramota. 

7 hours ago, Alfa said:

Ja ovo stvarno ne mogu. Ne mogu. Nek me zatvore u ludnicu i progutaju kljuc ili da idem da se ubijem ja ovo ne mogu vise

Ne brini, neces skidati masku :) Uvek imaj na umu da nemas cega da se plasis jer ako ti u nekom cudnom scenariju neko trazi da je skines ti uvek mozes da odbijes i odustanes. Imas nekog da podje s tobom da ti pravi drustvo?

On 24.10.2021. at 3:41, Valkyrie said:

za neki dan mi peti mesec od druge doze ali ja imam bronhitis sad i pijem panklav.

zna li neko koliko posle antibiotika sme da se primi vakcina?

Ja bio bolestan izmedju prve dve doze, nedelju dana nakon sto sam prestao da uzimam Panklav sam primio drugu. 

Kanda trecu dozu primati treba kad je propisano. 

Iz nekih srecnijih vremena... 

Neka moja logika je da vakc za obicnu gripu traje do 6 meseci. Ondak ide nova

• Popular Post

Fajzerovana treci put!!! Nije bilo nikakve guzve, a lekarka je carica,, svaka cast ali svaka cast, predivna  :thumbup: nista raspricale se malo, kaze nemojte toliko da brinete, nije Vam to dobro,  samo me je pitala kako je bilo od prve 2 i boc. Za sad me samo boli ruka i iskreno bih volela da bude kao sa 2. dozom, neka bude neka temperaturica. Isla sam sama, taksisti ne nose maske, ja sam bila sa vizirom i hirurskom i kn95 ispod i otvorila prozor. Onako, malo uspaniceno sam pitala one devojke sto rade sa spiskovima, kazu nema sanse da ste tako dobijete covid, vec ste dobili 2 fajzera, evo sad cete i treci. Ni u povratku tenkre taksista nije nosio masku, mislim nije to duga voznja, 5 min tamo i 5 min nazad otprilike, htela sam da se posvadjam i da kazem da stavi jbnu masku al ajde....

Ovaj, ima nesto sto sam zasrala. Ponjupala sam sinoc 2 strepsils plus zato sto me grebuckalo grlo od cigareta. Valjda nisam naskodila vakcini, ne znam da li to moze da oslabi dejstvo. Budaletina!

Idiot, kreten, jaoo ako ovo skodi

Edited by Alfa

33 minutes ago, Alfa said:

Ovaj, ima nesto sto sam zasrala. Ponjupala sam sinoc 2 strepsils plus zato sto me grebuckalo grlo od cigareta. Valjda nisam naskodila vakcini, ne znam da li to moze da oslabi dejstvo. Budaletina!

Idiot, kreten, jaoo ako ovo skodi

Ne nema nikakve veze. Strepsils plus sadrzi neke aktivne sastojke, ali to je malo, u tragovima, i van grla njihovo dejstvo je zanemarivo, tako da je tvoja mala fabrika Spajk proteina i posledično antitela u ruci aktivna.

1 minute ago, Spooky said:

Ne nema nikakve veze. Strepsils plus sadrzi neke aktivne sastojke, ali to je malo, u tragovima, i van grla njihovo dejstvo je zanemarivo, tako da je tvoja mala fabrika Spajk proteina i posledično antitela u ruci aktivna.

Jao hvala ti beskonacno, deluje, deluje, moraaa, sad mi je lakse. Hvala ti, mirna sam.

4 hours ago, Mil@n said:

Tebi možda i više od vakcine treba psiholog. 

Ne mislim to uvredljivo, da me ne razumeš pogrešno. Popričaj sa nekim stručnim licem, svi smo odavno zreli za barem jednu seansu, nije nikakva sramota. 

Ma kakva sramota, vec 5god idem kod psihijatra na seanse. Nikad nisam ni krila da sam opsesivno-kompulsivna i da mi dobar deo zivota protice u razmisljanju o bolestima. Pandemija prokleta mi je jako pogorsala opsesije, idealna za dodatno unistavanje psihe hipohondara. Ja sam toliko opsednuta da kad sam malopre dodirnula vizir sam odmah otperjala u kupatilo i jedno 3 puta izribala ruke, ja ozbiljno mislim, ne salim se, da je virus na viziru...izribala ruke, a nisam ih dezinfikovala zato sto je alkohol blizu vizira i tako ga sad zaobilazim, jela sam prstima neke slatkise oribanim rukama i tako u krug, gnjavila kevu da se nije prenelo i tako u krug, do veceras cu misliti da mi je cela soba pretrpana virusom sa vizira, i ovo iskreno govorim. Ovako funkcionise mozak osobe sa okp. Barem kod mene.