Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

za neki dan mi peti mesec od druge doze ali ja imam bronhitis sad i pijem panklav.
zna li neko koliko posle antibiotika sme da se primi vakcina?
Kad je panklav u pitanju mislim da je 24 sata dovoljno ali ne verujem da ce ti dozvoliti za manje od dve nedelje

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Poznanica imala infarkt u junu mesecu, ugradjen stent.

Nije mogla na kontrolu krajem septembra u Misovic jer su opet korona bolnica.

Pita se da li je preporuceno da se vakcinise ili da se ne vakcinise, nema koga da pita?

Naravno da bi trebalo da se vakcinise. Narocito sto spada u osetljivu kategoriju .

Jeri merio neko od kraljevske ppp astrozeka loze antitela skoro?

Mislim na majsku klasu

1 minute ago, Caligula said:

Jeri merio neko od kraljevske ppp astrozeka loze antitela skoro?

Mislim na majsku klasu

ne znam. mislim, teorijski bih sad morala da merim na sve spajkove, moramo nekako da optimizujemo pokuci ko je shta sve imao, pa da napravimo ozbiljan plan, da se ne placa duplo :lolol:

Edited by gospa buba

Pa vreme je za buster, zato pitam.

Racunam da nam je dete iz skole donosilo bestiju sigurno, sve asimptomatski. Nemoguce je da nije. Nismo se testirali nijednom jbg, sve danas sutra

FCezvojX0BABj3F?format=jpg&name=medium

Ja ne mogu zaspatii..Da li oni tamo kod 3. doze traze da pregledaju grlo? Ja necu na to da pristanem zato sto se bojim da se zarazim i jbt ko zna koliko ljudi tako otvara grlo. To su mi trazili kad sam isla na prvu pa sam izmoljakala lekara da mi poslusa pluca, da se neverovatno plasim virusa, da sam opsesivni hipohondar..Mislila sam da ih ujutro zovem i pitam jel guzva i imaju li fajzera, necu oka sklopiti do jutra. Ja ne znam sta da radim u slucaju da imaju te retardirane protokole otvorite grlo jer necu necu na vakcinaviji da se zarazim i ne znam sta da radim. Da im nosim skorasnji izvestaj od psihijatra gde pise da se extremno plasim zarazavanja (otprilike), da sam okp, sta da placem tamo. Kakvo da pogledam grlo mrs u 3lp jeste doci cu bolesna a da li su oni tamo normalni jbt radi se o jako jako zaraznoj bolesti. U slucaju fa moram da skidam masku i da gledaju grlo, napustam punkt.

Na ivici sam da poludum dosta mi je

idi na sajam, nema guzve, nista ne geldaju, kakvo grlo, cista formalnost. 

Pa nisam u bgu, ne zivim u bgu

Edited by Alfa

• Author

ne gledaju grlo, opusteno. nisam skidao masku nijedne sekunde, niti sta pitaju vezano za skidanje.

O jbt valjda ni ovde nece traziti, kevi nisu, meni kod 2. nisu a ako budu ja se necu vakcinisati nema sanse da pristanem da skidam masku. Nek se nose u 3 piiiz jbt moze se i tako zaraziti naravno da moze. 

Ja ovo stvarno ne mogu. Ne mogu. Nek me zatvore u ludnicu i progutaju kljuc ili da idem da se ubijem ja ovo ne mogu vise

Neces skidato masku, ne brini.