Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

14 minutes ago, gospa buba said:

pa sad, upravo mi izlazi 14 dana hihi.gif

parcijalnog karantina. izbegavala sam samo one koje volim. eventualno ko mi je simpatichan dry.png

@valk. shta antigenski, chekam u redu za pcr za 9 iljada. ne da trpi budzet emoji38.pngol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

o bre. tebi to vise i nije vest...

kad smo kod toga, bivsa ucenica, tek od ove godine studentkinja, vec treci put pozitivna od pocetka godine- kaze da je uredno imala i negativne pcr kad je (navodno) ozdravljala. rekli joj na kraju da treba da "nauci da zivi sa virusom" (sjajna im je ta konstrukcija).

Edited by Aleksija

47 minutes ago, Aleksija said:

o bre. tebi to vise i nije vest...

kad smo kod toga, bivsa ucenica, tek od ove godine studentkinja, vec treci put pozitivna od pocetka godine- kaze da je uredno imala i negativne pcr kad je (navodno) ozdravljala. rekli joj na kraju da treba da "nauci da zivi sa virusom" (sjajna im je ta konstrukcija).

Carski :isuse:

dobro, ima lakshi nachin, ima tezi nachin, i josh dali da moze da se bira kako ko voli :s_w:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Prica se da je za cifru 30 evrica obavljana lazna vakcinacija. Trac je, ali takodje i moguce. Ovde zive ludi ljudi 

Nije trač, od prvog dana može da se kupi potvrda. U početku je bila cena 100 evra, posle je možda pala pojma nemam. Kupuje se uglavnom fajzer zbog putovanja 

Cula sam pricu za lika koji je umro od kovida, kao javna tajna, da se vodi kao vakcinisan i preminuo vakcinisan, a svi znaju da je platio 30 evra za to. Ako je istina to je za robiju ovih sto su prodavali i ubacivali u sistem 

ruska, ruska, fajzer, skocko. :D

e konacno, vec sam postajao nervozan citajuci cifre zarazenih. inace, zive duse nema. popusio cigaretu ispred hale, bocnuli  me, odsedeo desetak minuta i izasao., nikog zivog nije bilo sem mene. one doktorke i sestre se ubise od dosade. nema vise ni momaka iz civilne zastite na ulazu, smanjili su i broj boksova sa 8 na 3, i od ponedeljka skracuju i radno vreme za dva sata. trzni centar pored hale pun ljudi, masku nosi svaki peti,sesti.

Oko lažnih vakcinisanja...
Meni poznanik rekao da mu je nuđeno da za neku svote ode na punkt,prođe proceduru, uđe u boks, sestra ili ko već daje isfingira davanje i to je to...

... Shiit has hit the fan

Navodno skraćuju period do bustera na 5 meseci posle Fajzera, AstraZeneke i Sputnjika V, tj. 4 posle Sinofarma.

FCaVptuXMAAQSeW?format=jpg&name=medium

Taman za Astro zeke, oni su svi negde oko 5 meseci.

Dobro su se setili. Ako nije neka patka

Evo i tašta, onkološki bolesnik, bila na imunoterapiji, par meseci nakon završetka iste, danas primila (pvog) Fajzera.

3 hours ago, mraki said:

Taman za Astro zeke, oni su svi negde oko 5 meseci.

za neki dan mi peti mesec od druge doze ali ja imam bronhitis sad i pijem panklav.

zna li neko koliko posle antibiotika sme da se primi vakcina?