Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 hour ago, Facundo Orellana said:

Mi vakcinisani ćemo umreti u narednih 100 godina.:sad:

To da, samo da ne izumremo .

1 hour ago, Facundo Orellana said:

Mi vakcinisani ćemo umreti u narednih 100 godina.:sad:

To da, samo da ne izumremo .

e pa tolko puta cemo sigurno izumreti :hihi:

• Popular Post

forum je ionako mator, nama će za deset godina i tako i tako svašta faliti. eno @Skyhighatrist primio vakcinu i posto deda, sačuvaj nas bože tog pelcovanja  :mad:

Malo kasnim sa busterom, snajka već ponovo trudna ihahaj :happy:

brate koji si ti deda! :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Trebao bi mi savet. Sledece nedelje idem na trecu, koju sam morala da prolongiram 3-4 nedelje zbog upale znojne zlezde i antibiotika.

Sta da radim u slucaju da me strefi t kao reakcija na vacc, da li da pustim da prodje samo, ima li neka granica kad se uzimaju antipiretici? Od druge sam imala preko 38 i nisam mogla da izdrzim. Ne znam da li sam tada pogresila i mozda je trebalo da pustim organizam da se sam izbori, ali to je bilo 38,5 i jos tada sam nesto umislila da sam unistila ili oslabila  dejstvo vakcine zato sto sam krkala brufene.

Ako bude 37,5 ili sta znam, 37,3 to bih mogla da izguram, vec kad se priblizava ka 38 raspadam se i mucim.

6 hours ago, gospa buba said:

e pa tolko puta cemo sigurno izumreti :hihi:

Tri put, po srpski :s_w:

mene zanima zasto za 10 godina, sto ne za godinu ili dve?
:huh:
Ostali ce za godinu dve a Srbi za 10,
jer je Vucic sredio.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

3 hours ago, Alfa said:

Trebao bi mi savet. Sledece nedelje idem na trecu, koju sam morala da prolongiram 3-4 nedelje zbog upale znojne zlezde i antibiotika.

Sta da radim u slucaju da me strefi t kao reakcija na vacc, da li da pustim da prodje samo, ima li neka granica kad se uzimaju antipiretici? Od druge sam imala preko 38 i nisam mogla da izdrzim. Ne znam da li sam tada pogresila i mozda je trebalo da pustim organizam da se sam izbori, ali to je bilo 38,5 i jos tada sam nesto umislila da sam unistila ili oslabila  dejstvo vakcine zato sto sam krkala brufene.

Ako bude 37,5 ili sta znam, 37,3 to bih mogla da izguram, vec kad se priblizava ka 38 raspadam se i mucim.

pitaj tamo kad ti budu davali

izdeklamune ona sestra sve to kad te upisuje, bar je samnom bio slučaj. pominjala je i t° i brufene al ne bih mogao da ti kažem konkretno

On 18.10.2021. at 21:28, Jimmy Kowalski said:

On 18.10.2021. at 21:35, Halvard said:

Jbt, Anastasija Ražnatović kao glas razuma, suvislije zvuči od 90% predstavnika "struke" koji su se obraćali javnosti :wacko:

On 19.10.2021. at 10:13, Mos said:

To je ta nova užasna generacija, koja ne može ni da primiriše nama legendama iz 70/80ih...

šanse da je one rečenice sročila cecina ćerka su ravne nuli. slušala sam njene intervjue. :fantom:

dobro je što je pozajmila svoje ime for the noble cause i što podržava vakcinaciju kao jedini razuman odgovor na kovid koji imamo na raspolaganju, ali ne preterujmo.

On 20.10.2021. at 0:39, Tsai said:

Osvojio 20 slemova, goat bori se rekord. Kad ono guverner kaze ne moze bez vakcine aaeaeaee ha ha aàaaa

goat znači koza.

nego, došla sam na temu da pitam informisane:

da li je belexpo i dalje vakcinalni punkt?

da li se buster doza sme primiti ranije ili te vraćaju kući?

gde ima AZ?

Ne može ni dan ranije, baš kad sam bio su objašnjavali nekome da mora proći bar 180 dana inače sistem ne prihvata.

Edited by mraki

i ne zna se nishta o AZ

sent from novi mnogo jak bubamoto.

još ne

ne sećam se (tj.nisam video u medijima) da je ijedan noviji kontigent AZ vakcina pristigao u Srbiju. Nagde sredinom novembra ističe onih 6 meseci od druge doze za one koji su prvi primili Astru...