Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Došlo vreme i za treću dozu. Opet Sinofarm, naravno, posle dobrog iskustva. I žena i ja. Tast i tašta su treću dozu Sinofarma uzeli ranije, pre dva meseca na vreme.

Kao što sam već ranije pisao, revakcinisali smo se polovinom februara a zarazili smo se moja žena i ja  tamo negde polovinom maja, ali su simptomi bili nikakvi. Makar kod mene. Žena je provalila da ima koronu jer joj se zatvorio nos a njoj se to nikada u životu nije desilo. Posle testa koji je bio pozitivan otišao sam i ja tada da uradim pcr test, ali sam imao grdnih problema da mi urade to jer me ništa nije bolelo. Posle sat vremena svadje sa doktorkom uradila mi je pcr test i naravno pozitivan.

Sve je to prošlo bez ikakvih problema (polovina maja ove godine) pa smo eto ponovili Sinofarm. Pošto mi je tašta lekar u penziji (radila ceo radni vek u hitnoj pomoći) a žena stomatolog i farm.tehničar, njih dve su odlučile da treba nastaviti sa Sinofarmom i treći put. Rečeno, učinjeno. 

Edited by BlackGeorge

A koliko je Anastasija Gren slemova osvojila? :fantom: čime je ona zadužila Srbiju 

koji je on balvan

:isuse:

Jbt, Anastasija Ražnatović kao glas razuma, suvislije zvuči od 90% predstavnika "struke" koji su se obraćali javnosti :wacko:

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

koji je on balvan

:isuse:

Djole Nole razocarao nacisto

5 hours ago, askeladden said:

Ne u Srbiji ali u Skandinaviji da.Lepo povucena jer izaziva ugruske .

Jebote sto puta ista stvar se bistri i objasnjava :isuse:

7 minutes ago, Halvard said:

Jbt, Anastasija Ražnatović kao glas razuma, suvislije zvuči od 90% predstavnika "struke" koji su se obraćali javnosti :wacko:

Svaka rec na mestu 

Udjoh iz drugih razloga na forum ali kad sam već naleteo na ovu temu (i odvojio 15 minuta života da pročitam poslednjih 100tinak postova da osvojim jos 10minuta) da napisem svoje mišljenje.

Mislim da se ne treba nametati mišljenje i da podela na vaksere i antivaksere nije dobra a ni tako čista. Kada me je majka pitala za mišljenje ja sam joj rekao da zbog njene situacije smatram da je poželjno da se vakciniše pa tako sebe ne smatram antivakserom iako nisam vakcinisan i preležao sam koronu lagano u septembru.

Propagiram zdrav, sportski način života, maksimalno zdrava ishrana. Ja sam na ovom režimu dugi niz godina, kod lekara idem svakog januara na sistematski a lekove nisam pio ne pamtim kad, možda osnovna škola.
Generalno smatram da je ovo i najbitnije i da vakcine nisu ništa lošije od junk fooda, pušenja, pijančenja i nemanja kvalitetne fizičke aktivnosti. Ali takodje poštujem svakog ko ne vidi ništa loše u svemu ovome.
Svako sa foruma mi se može javiti ako mu je potrebna pomoć, u velikoj firmi u kojoj radim sam poznat po tome da besplatno sastavljam planove ishrane i treninga pa bih to uradio i svakom sa foruma.

Svako dobro forumasi i manje foruma, manje vređanja drugih forumasa, poštujte tudje mišljenje a više prirode i uživanja sa najbližima.

@mathiew

Zdrav zivot zivis, svaka cast. Nego zbog ostalih sugradjana koji su slabijeg imuniteta (mozda sami krivi, mozda bolesni, mozda stari) solidarisi se i vakcinisi. To je jedini nacin da preguramo ovo zlo. Vakcinu neces ni osetiti :)

• Popular Post

Da ne zivis slucajno u kaliforniji?

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

[mention=11348]mathiew[/mention] Ajde pojasni mi malo to kako je vakcina isto što i fastfood...
Nadam se da neće negde elektroliti da iskoče..
Tako&đe me zanima kako prihvataš te rezultate sistematskog koje redovno obavljaš, a ne prihvataš vakcinu?
Gde i zašto povlačiš crtu u "verovanju lekarima"?

... Shiit has hit the fan

20 minutes ago, mathiew said:

vakcine nisu ništa lošije od junk fooda, pušenja, pijančenja i nemanja kvalitetne fizičke aktivnosti.

Ja i pored najbolje volje ne razumem šta si ovim želeo da kažeš.

• Author
  • Popular Post

Pustite lika, vidite da kaze da je dosho iz drugih razloga na forum, vrv da se raspita za kombi prevoz niski aerodrom :fantom:

Novak Đoković bezgranično veruje doktoru Igoru Četojeviću sa Kipra koji mu je na daljinu detektovao problem sa glutenom u ishrani i pomogao mu da preokrene život i karijeru. Problem sa tim je što osim nekih dobrih stvari u režimu ishrane koje doktor Četojević propagira, čovek prosipa gomilu gluposti u vezi sa vakcinama protiv Kovida i svetskom zaverom, proverite sami na njegovom FB nalogu. Deluje mi da će Đoković, ako ga puste nevakcinisanog na AO u šta sumnjam ali je moguće, da ima ozbiljnih problema sa štampom i publikom zbog svog stava. U Melburnu i inače u Australiji on inače ima solidan tretman, daleko od toga kako je prolazio u UK ili u Njujorku, ali ovde je stav javnosti po pitanju korone i vakcina mnogo striktniji od stava u UK ili US pa to može lako da se promeni. Doduše možda ga one ustaše sa protesta protiv obaveznih vakcina za građevinske radnike u Melburnu uzmu za svoju maskotu pa mu to popravi raspoloženje, šta znam.

SaE