Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

jedno prakticno pitanje. jel znate nekog bas kul frizera koji se mnogo pazi i veruje u vakcine? preko godinu i po dana se shishamo sami u kuci i sad bih voleo ipak pokusam da to vratim u normalu. znaci neki ultra mega super car provaks frizer ? moze i u inbox

Realno, Fajzerovani 3x i nedavno preležali, mislim da možete kod bilo kog frizera.

Naravno, ako ste sad negativni i bez simptoma.

Edited by mraki

Idi kod Mikija Panjkovića.

@Caligula Jel tako? :D

54 minutes ago, precog said:

zasto kacis ovo smece?

Zato sto kada sam kacio o AZ su slicno kao ti reagovali, pa je kasnije povucena.

3 minutes ago, askeladden said:

Zato sto kada sam kacio o AZ su slicno kao ti reagovali, pa je kasnije povucena.

kako mislis da je AZ povucena?

Just now, precog said:

kako mislis da je AZ povucena?

Ne u Srbiji ali u Skandinaviji da.Lepo povucena jer izaziva ugruske .

2 minutes ago, askeladden said:

Ne u Srbiji ali u Skandinaviji da.Lepo povucena jer izaziva ugruske .

pa ne izaziva nista vise od ostalih vakcina ili ne znacajno vise, ako se dobro secam podataka, a i dalje manje nego covid. mozemo da pricamo o potencijalno nizoj efikasnosti sa koje startuje u odnosu na mrnk vakcine, ali postoje istrazivanja koja pokazuju da AZ vakcina ima manji dugorocni pad efikasnosti.

takodje su sad skandinavci obustavili vakcinaciju modernom za adolescente, iako je rizik od inflamacije srca, prilicno mali i svakako neuporedivo manji od rizika posle prelezanog covida.

13 minutes ago, precog said:

pa ne izaziva nista vise od ostalih vakcina ili ne znacajno vise, ako se dobro secam podataka, a i dalje manje nego covid. mozemo da pricamo o potencijalno nizoj efikasnosti sa koje startuje u odnosu na mrnk vakcine, ali postoje istrazivanja koja pokazuju da AZ vakcina ima manji dugorocni pad efikasnosti.

takodje su sad skandinavci obustavili vakcinaciju modernom za adolescente, iako je rizik od inflamacije srca, prilicno mali i svakako neuporedivo manji od rizika posle prelezanog covida.

AZ za sve,Moderna za mladje od 30.Ali ti slobodno posalji misljenje FHI da su to sve budalastine 

Bilo je kačeno pre par nedelja, ne mogu sad da nađem, bi li neko pomogao?

U nekom trenutku su napravili breakdown umrlih/hospitalizovanih po vakcinama i godinama, beše rezultat da je u slučaju vakcinisanih najziričniji kombo Sinopharma i dijabetesa.

1 hour ago, askeladden said:

AZ za sve,Moderna za mladje od 30.Ali ti slobodno posalji misljenje FHI da su to sve budalastine 

fhi je pretpostavljam neki norveski fda ili slicno. svaka zemlja je, naravno, slobodna da odredi sopstvene norme. ja pricam o podacima i o tome sto kacis roganova ili cija vec proseravanja.

19 minutes ago, precog said:

fhi je pretpostavljam neki norveski fda ili slicno. svaka zemlja je, naravno, slobodna da odredi sopstvene norme. ja pricam o podacima i o tome sto kacis roganova ili cija vec proseravanja.

A mislis li da su i zemlje koje su odlucile da ne koriste pomenute vakcine ili da ogranice populaciju koja moze da primi gledali Joe Rogana ili su proustili te podatke na koje se ti pozivas?

Rogan se poziva na ista istrazivanja koja su dovela do gore pomenutih odluka.E sad,ako Rogan lupa gluposti onda i Svedska Norveska Danska lupaju isto.Nekako sumnjam.

Edited by askeladden

Postoji li uporedna statistika izmedju slucajeva miokarditisa u tinejdz populaciji pre korone,sa koronom i kao posledica vakcine?Ne tøukupnog stanovnistva vec iskljucivo te grupe?Cisto da se pobije Roganova tvrdnja?

10 minutes ago, askeladden said:

A mislis li da su i zemlje koje su odlucile da ne koriste pomenute vakcine ili da ogranice populaciju koja moze da primi gledali Joe Rogana ili su proustili te podatke na koje se ti pozivas?

Rogan se poziva na ista istrazivanja koja su dovela do gore pomenutih odluka.E sad,ako Rogan lupa gluposti onda i Svedska Norveska Danska lupaju isto.Nekako sumnjam.

ma u stvari, nemam vremena, volje i sve sto ide uz to danas. eno ti ga joe rogan vodi ga kuci i pij ivermektin ili sta vec sada pimpuje. nemoj ili moj da se vakcinises, boli me kurac.

1 hour ago, precog said:

ma u stvari, nemam vremena, volje i sve sto ide uz to danas. eno ti ga joe rogan vodi ga kuci i pij ivermektin ili sta vec sada pimpuje. nemoj ili moj da se vakcinises, boli me kurac.

Uzmi buster dozu za bol u kurcu.Siguran sam da ce pomoci.

Fajzer je u tim zemljama dozvoljen za U30?