Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 hour ago, Filozof manijak said:

Bila bi fora duzmemo čajniz za buster :D

Nije to toliko lose kao sto ti mislis. Buster bilo cim je bolji od nicega. Pisao sam ovde negde o bracnom paru od 70+, ozbiljni komorbiteti tipa lecena embolija i disfuncija pluca ( rade cca 40%) buster Sinofarm a potom fasovali kovid. Oboje prebobali kuci uz klasicnu terapiju, nista kisik, nista bolnica. Glavobolja,t emperatura, kostobolja i to je to. Svakako su imali srece ali ipak pretekli. Doktor im rekao da ne menjaju vakcinu za buster, oni ionako ne veruju u Pfizer i isplatilo se.

Pa pazi juče mi lekar jedan kaže:
Mi sa naučne strane navijamo da bude što šarenije da imamo bolji "zahvat". U smislu raznovrsnosti.

... Shiit has hit the fan

Fajzer :fantom:

Inace, na sajmu guzva,nekih 200 ljudi u redu

Otisli do galerije, obavili za 5 min

• Author

pa srecan ti novi cip i da wifi sljaka bolje nego ikad!

Pa pazi juče mi lekar jedan kaže:
Mi sa naučne strane navijamo da bude što šarenije da imamo bolji "zahvat". U smislu raznovrsnosti.

sa nauchne strane je odlichno i da se niko ne vakcinishe nichim i da darvin radi svoje, pod uslovom da istrazivach pretekne.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Hrvatski ministar zdravlja:

sa nauchne strane je odlichno i da se niko ne vakcinishe nichim i da darvin radi svoje, pod uslovom da istrazivach pretekne.

Pa da to kao kad je onaj ekonomista iz USA držao predavanje na ekonomskom i rekao studentima:
"Vi ste privilegovani što kao ekonomisti vidite hiperinflciju i sve to uživo. Veliko iskustvo!"
I ode u Budimpeštu na avion

Pa da to kao kad je onaj ekonomista iz USA držao predavanje na ekonomskom i rekao studentima:
"Vi ste privilegovani što kao ekonomisti vidite hiperinflciju i sve to uživo. Veliko iskustvo!"
I ode u Budimpeštu na avion

uvek je tako kad je dobar eksperiment :hihi:

ima li ruskih vakcina? moram da vodim baku od ponedeljka a nisam sigurna da ih ima svuda, barem na osnovu onog sto sam procitala po tviterima. i kako to da saznam....pa ako neko zna da me uputi. hvala

inace, juce sam bustovana 3. fajzerom. nus pojave nista samo malo boli na mestu uboda. za sada. i za razliku od prve dve doze kad sam bila 2-3 dana kao bolesna.

Ja sam bio danas u DZ u 44. bloku i jedna zena je htela rusku, ali joj je sestra rekla da nema, a kao bice od ponedeljka pa da tad dodje..

da, i ja. baka mora na zvezdaru, mada ako nema valjda moze sajam ili bilo gde.

9 hours ago, Haralampije said:

Citao sam na par mesta o velikom skoku at posle komboa 2 Sinofarma + 1 Pfizer, tako sam se i ja pelcovao. Interesuje me jel neko od vas ovde proveravao at posle takve kombiacije? Ja mozda i uradim proveru iduce nedelje

1 eminentni forumaš je 6-7 nedelja nakon dva Kineza imao valjda oko 1,300 (ref vrednost 50). 4 nedelje nakon fajzer bustera 33,000.

2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said:

1 eminentni forumaš je 6-7 nedelja nakon dva Kineza imao valjda oko 1,300 (ref vrednost 50). 4 nedelje nakon fajzer bustera 33,000.

eminentni jazavac, fify.

11 hours ago, Tsai said:

pa srecan ti novi cip i da wifi sljaka bolje nego ikad!

Ti si onda diskoteka. 

• Author

party dancing GIF