Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Dakle, Moderna pod istim uslovima kao i Fajzer (stariji od 65, mlađi rizični zbog zdravstvenog stanja i mlađi rizični zbog posla kojim se bave), a J&J su u suštini uputili da pretvori vakcinu u dvodoznu tj. rekli im da su se u startu precenili.

Što se tiče broja vakcinisanog medicinskog osoblja [Kliničkog centra Srbije] dr [Milika] Ašanin [direktor KCS] ističe da su postigli zadovoljavajući nivo imunizacije među zaposlenima - oko 65 posto .

"Među njima dosta i onih zaposlenih koji su preležali koronu, radimo na tome da svi budu vakcinisani. U ovom momentru "van stroja" imamo 114 radnika zbog korone", poručuje direktor KCS.

https://www.rts.rs/page/stories/sr/Коронавирус/story/3134/koronavirus-u-srbiji/4549555/kcs-asanin-bolnice-kovid.html

Edited by vememah

On 14.10.2021. at 13:25, Ros said:

ima bolja varijanta.

staviti vakcine u slobodnu prodaju.

100€ za kineza i rusa

500€ za svabu

I onda napraviš vikend akciju sa 30% popusta.:s_w:

danas odo da primim trecu vakcinu

ubedio sam sebe (najvise po citanju ovde, zaista vec dugo slabo pratim bilo sta u vezi korone) da mi je najbolja varijanta posle dva sinofarma, fajzer

sad me ukucani nagovaraju na treceg kineza, po principu "radilo je prva dva puta, zasto menjati, plus fajzer ima najvise nus pojava " :D

jel moze mala, kratka pomoc, sta mi je ciniti

nisam od onih sto tri put mesecno proveravaju antitela, nemam hronicna oboljenja, 40 god, masku nosim u zatvorenim prostorima sa nepoznatim ljudima (prevoz, radnje i slicno)

• Popular Post

fajzer, ne mudruj.

Fajzer naravno, bolje stiti od delte

Fajzer. Ne razmisljaj uopste o drugoj varijanti

Citao sam na par mesta o velikom skoku at posle komboa 2 Sinofarma + 1 Pfizer, tako sam se i ja pelcovao. Interesuje me jel neko od vas ovde proveravao at posle takve kombiacije? Ja mozda i uradim proveru iduce nedelje

7 minutes ago, Haralampije said:

Citao sam na par mesta o velikom skoku at posle komboa 2 Sinofarma + 1 Pfizer, tako sam se i ja pelcovao. Interesuje me jel neko od vas ovde proveravao at posle takve kombiacije? Ja mozda i uradim proveru iduce nedelje

ovde je baš (unazad na ovoj temi) dosta njih ostavljalo komentare na tu temu

ili su lično radilli, ili starim majkama i očevima ili nekog znaju ko je radio, uglavnom, svi su svedočili o baš visokom nivou at, čak i kod onih koji nisu imali at posle dva kineza

Jeste moja mama

25.000 u odnosu na 600 posle sinopharma, ista laboratorija (>50)

Edited by angelada

Pričam sa kolegom šta ćemo od buster varijanti, i on mi kaže :
A za vas AZ su ostavili dovoljno za treću dozu...
Ja kao kad bre ostavili kad tada uopšte nije bilo priče o trećoj boci...

... Shiit has hit the fan

Pričam sa kolegom šta ćemo od buster varijanti, i on mi kaže :
A za vas AZ su ostavili dovoljno za treću dozu...
Ja kao kad bre ostavili kad tada uopšte nije bilo priče o trećoj boci...

... Shiit has hit the fan

mislim da mi sa az mozemo da radimo shta hocemo, kao i svi drugi. bukvalno.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Bila bi fora duzmemo čajniz za buster :D

shto da ne. niko nishta dokumentovano ozbiljno nije rekao o izboru bustera, a da nije geoploitichki, shto na lokalu shto planetarno. zashto da i ja ne podrzim brata sija :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.