Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Sa današnjih naslovnica:

Informer:

axjqJMK.jpg

Novosti:

FZhpwdd.jpg

Objektiv:

GqKUQny.jpg

On 9. 10. 2021. at 10:16, arheolog1981 said:

Sad išao sa bratom u SM da primi drugu dozu... prva je bila Astra ali je sad nema. Pokušao da primi Fajzera kao drugu dozu jer sva istraživanja pokazuju da je to dobar kombo... ne može naravno. Mora da prođe 6 meseci i onda može da primi prvu dozu Fajzera :) Jedno 30 ljudi za pola sata došlo, verovatno jer je vikend a punkt u Hali radi od 8-16 radnim danima pa ne stižu ljudi...

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

Velika glupost, nece niko da preuzme odgovornost i da dà preporuku? Zar je toliko tesko kad se u EU to prihvata i preporucuje... Sa tim se gubi koliko? 5-10% vakcinacije...

Nije lud Vučić, gledam ove naslovnice tabloida, avaksi su baš zaguljena sekta, nije ni čudo što ne smije na njih jače. Evo turira im lagano tu vakcinaciju, ali takve su to lobanje, nabiflane, lakše bi ih ubijedio sad da je Đilas spasilac Srbije nego da vakcine imaju smisla. Ove naslovnice će da odbiju na keca kao fejk njuz. Opasna je to i tvrdoglava sekta.

a shta ako mi uopshte nemamo dovoljno vakcina za sve. tj kad bi svi hteli. to niko ne uzima u razmatranje.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

A što bi to uzimali u razmatranje kad su veće šanse da meteor rukne na terazije.

Kada bi ove idiotske naslovnice tabloida  rezultirale sa +5% novovakcinisanih, u dupe da se udaramo od sreće :dry:

On 9. 10. 2021. at 13:27, gospa buba said:

a shta ako mi uopshte nemamo dovoljno vakcina za sve. tj kad bi svi hteli. to niko ne uzima u razmatranje.

Gde nema?

https://www.euronews.com/2021/10/09/russians-flock-to-serbia-for-western-made-covid-19-vaccines

Oni dodju da se cipuju da bi mogli da putuju na zapad, a ovamo pored vakcina trudnice i nerodjena deca umiru.

Edited by Moonwalker

On 9. 10. 2021. at 13:38, dùda said:

Kada bi ove idiotske naslovnice tabloida  rezultirale sa +5% novovakcinisanih, u dupe da se udaramo od sreće :dry:

Da… trebalo je izvesti tu kampanju s tabloidima mnogo ranije, pre nego sto su pustili Nestora i ine da betoniraju “misljenja” u narodu o vakcinama…

Preteruje se sa brojem avax-a. Oni pravi prate situaciju, informisani su i iz toga izvlače neke svoje (kakve god) zaključke i teorije. Njih je malo. Ne treba tu ubrajati nezainteresovane. Rade, zarađuju, troše, ne prate vesti. Za njih ovo jednostavno ne postoji.

da, naravno, i onda rone suze kad shvate da se cheka u redu na livadi a oni plaaaaatili dry.png

sve je to nezainteresovano dok ne dobije po guzici. zali boze deljenja prostora. najblaze recheno.

On 9. 10. 2021. at 14:47, Re-ac-tor said:
Preteruje se sa brojem avax-a. Oni pravi prate situaciju, informisani su i iz toga izvlače neke svoje (kakve god) zaključke i teorije. Njih je malo. Ne treba tu ubrajati nezainteresovane. Rade, zarađuju, troše, ne prate vesti. Za njih ovo jednostavno ne postoji.
Pa ti sad raslojavaš[emoji769] te ljude...
Kao si nezainteresovan posle ovoliko vremena.
A zainteresovan si za gužve u kovid ambulanti i krevet i respirator.

On 9. 10. 2021. at 15:09, gospa buba said:
da, naravno, i onda rone suze kad shvate da se cheka u redu na livadi a oni plaaaaatili dry.png

sve je to nezainteresovano dok ne dobije po guzici. zali boze deljenja prostora. najblaze recheno.

Što reče ovaj gore: Stick to your guns!

... Shiit has hit the fan

On 9. 10. 2021. at 15:32, Frank Pembleton said:
Što reče ovaj gore: Stick to your guns!

... Shiit has hit the fan

pa jeste. jao ja sam chula za taj virus al nisam mislila da je tako strashno. skoro 2 godine.

Out of a total of 385 patients who died, 352 [91,4%] were unvaccinated and 33 [8,6%] vaccinated. Vaccinated deceased patients ranged in age from 38 to 86 years. Of the vaccinated deceased patients, 32 had comorbidities and 1 had no comorbidities.

https://stirioficiale.ro/informatii/buletin-de-presa-8-octombrie-2021-ora-13-00 (prevod: Google Translate)

U Rumuniji je potpuno vakcinisano 28,7% stanovništva i još 2,6% jednom dozom.

https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&facet=none&pickerSort=asc&pickerMetric=location&Metric=People+vaccinated+(by+dose)&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false&country=~ROU

Edited by vememah

• Author

ja sam mislio da su rumuni razuman i praktican narod :ph34r:

Edited by vememah

Background Picker
Customize Layout