Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Moj kolega je preminuo pre 10 dana, bio vakcinisan i revakcinisan, tako da to da za 41 dan nije umro niko od vakcinisanih nije tačno.

Fejk podaci opet samo daju municiju antivakserima. 

Edited by Lena

Izvinjavam se zbog postavljanja neproverenih informacija.

Mozda misli na umrle u bolnicama...

Edited by Milosh76

Pa kolega je skoro nedelju dana bio u bolnici, umro u bolnici. 

Ok... mislio sam da je mozda greska, a ispade fejk njuz. Izvini.

Ma ništa... Ne krivim ja ni tebe ni vememaha, samo navodim ono što sigurno znam da je tačno. Jer, kad koleginica antivakserka vidi da se deli ovo po fejsu, a zna šta se desilo koliko i ja, opet će na sav glas da grakne kako vakcinama hoće da ih ubiju, čipuju, sterilišu ili šta već i da ovim samo hoće da ih ubede da se vakcinišu :isuse:

Edited by Lena

39 minutes ago, vememah said:

28.9. (dan za koji se poklapa statistika hospitalizovanih i na respiratoru iz te objave): 8142 zvanično preminula od početka pandemije
18.8. (41 dan pre, broj dana unazad za koji on tvrdi da nije bilo nijednog vakcinisanog preminulog): 7183 zvanično preminula od početka pandemije
https://www.b92.net/info/koronavirus/statistika.php

959 zvanično preminulih tokom 41 dana, a navodno nijedan vakcinisan među njima u državi sa preko 40% vakcinisane celokupne populacije, toliko nijedna vakcina u istoriji čovečanstva nije štitila.

Dakle, definitivno fejk.

Sad se javio i tvrdi da su podaci za 25. septembar dobijeni ukrštanjem JMBG ljudi u bolnici i Euprave o vakcinaciji. Jbmliga, meni to i dalje ne zvuči previše verodostojno...

36 minutes ago, Lena said:

Moj kolega je preminuo pre 10 dana, bio vakcinisan i revakcinisan, tako da to da za 41 dan nije umro niko od vakcinisanih nije tačno.

Fejk podaci opet samo daju municiju antivakserima. 

Žao mi je zbog tvog kolege. Koja vakcina je u pitanju?

Edited by mraki

5 minutes ago, mraki said:

Žao mi je zbog tvog kolege. Koja vakcina je u pitanju?

To sam i ja pitala, ali nisu znali da mi kažu, znam samo da nije stigao da primi treću dozu.

Imao je dijabetes.

Sad se javio i tvrdi da su podaci za 25. septembar dobijeni ukrštanjem JMBG ljudi u bolnici i Euprave o vakcinaciji. Jbmliga, meni to i dalje ne zvuči previše verodostojno...

A da li je odgovorio kako 41 dan bez preminulih koji su vakcinisani? Kad to bas i nije istina
19 minutes ago, Milosh76 said:

A da li je odgovorio kako 41 dan bez preminulih koji su vakcinisani? Kad to bas i nije istina

to već nemam pojma, sve ovo saznajem posredno, nisam u grupi

1 hour ago, Lena said:

Imao je dijabetes.

I evo ga opet. Nadam se da se punom parom radi na utvrđivanju povezanosti ovoliko smrti dijabetičara od korone. Strašno, jadni ljudi, kao da im nije već dovoljno težak svaki dan života sa tom bolešću.

Onako skroz laicki, dijabeticari imaju velikih problema sa krvnim sudovima. Mozda je to veza. 

2 hours ago, Sandradjer said:

To je bila lutrija, zavisilo je od opstine do opstine i ko je sta birao na e upravi. Ono sto 100% znam je da su prvu dozu fajzera prosvetni radnici dobili pocetkom marta. Moj brat, mlad i nikakav prioritet, se vakcinisao fajzerom tek u maju, znam odlicno jer mu ie revakcina bila 1.maja 

Ne znam kako je bilo od opštine do opštine. Prosvetare su u NS zvali već sredinom februara za vakcinisanje Fajzerom, pre njih su penzionere i zdravstvene radnike već vakcinisali sa istom. 

3 hours ago, chandra said:

Jel merio neko antitela pre i posle trece doze?

Pisala sam da znam ljude koji su merili i da svi imaju sjajan broj antitela. U tom mom uzorku su svi mladji od 50, i svi koji su primili kineza pa treca doza fajzer. Jedna osoba nije imala antitela uopste nakon kineza, ostali neki broj do x3 od granice pre, a nakon fazera nedelju do dve svi su skoro na gornjoj granici merljivosti