Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

odesh gde ti je lakshe a da ima. poshto ne rade vishe sve lokacije

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Nista od moje trece doze za sad :sad: Ovo boli, otice, moram u ponedeljak kod lekara da mi prepise ab. Nema sanse, do ponedeljka ce boleti ko djavo, nazalost odlazem trecu dozu do daljnjeg dok ne izlecim ovo.

bio danas po treću dozi rajfajzenatm 

niti sam bio tamo gde sam primio prve dve, niti su me išta pitali/tražili sms/potvrdu

dz nehruova, bilo i čekanja 20ak min

svi stariji koji su došli na pitanje koju vakcinu želite su imali isti odgovor “prve dve sam primio(la) kineza daj i sad kineza”

sestra koja deli vekcine je čulatm da mađari revakcinišu na 4 meseca i da oni sada primaju četvrtu dozu

:ss1:

To za madj nije istina.

2 hours ago, Alfa said:

Nista od moje trece doze za sad :sad: Ovo boli, otice, moram u ponedeljak kod lekara da mi prepise ab. Nema sanse, do ponedeljka ce boleti ko djavo, nazalost odlazem trecu dozu do daljnjeg dok ne izlecim ovo.

Sredice se sve, samo je potrebno vreme i strpljenje :)

Treći rajfajzen najboleo do sad. Celo rame se upalilo, bolelo kao đavo dva dana i to je to.

2 minutes ago, desboj said:

Treći rajfajzen najboleo do sad. Celo rame se upalilo, bolelo kao đavo dva dana i to je to.

+1

Cale bio jutros da primi trecu dozu, prve dve primio Sinofarm. Rekao sam mu da trazi Fajzera sad, on opet Sinofarm uzeo.:isuse:

8 minutes ago, bejzbolka said:

Cale bio jutros da primi trecu dozu, prve dve primio Sinofarm. Rekao sam mu da trazi Fajzera sad, on opet Sinofarm uzeo.:isuse:

baš sam juče o tome razmišljao kad sam išao da se bustujem. apsolutno svi seniori koji su došli sami su uzimali sinofarm, a dvoje koje sam čuo su rekli “pa prve dve sam uzeo kineza, daj i sad” samo jedan koji je bio u pratnji mlađe osobe je tražio fajzer

razumem im logiku, primili kineza, sačuvao ih(očigedno). što da sad nešto komplikuju sa mešanjem, pogotovu što ne verujem da im je jasan koncept mrna vakcine, a kinez, mrtvi virus, old school vakcina, kineska medicina…

samo neka se čuvaju i dalje bez obzira na bust, još ako su nekog od neodlučnih pajtosa sa kojim šetaju/igraju šah ubedili ćar je

• Popular Post
On 25.9.2021. at 11:38, de Sisti said:

U sredu vadio antitela, 11 dana posle treceg fajzera, sad stigao rezultat.

Dakle,

Februar - dolazili u skolu da nas testiraju, igm+igg rezultat 0,09

Februar/ mart - primio sinofarm

April - antitela 60,04

Avgust - antitela 3,54

11. septembar - primio trecu dozu fajzer

22. septembar - antitela 694,1 :)

20210925_113343.jpg

Ti sad da odes i kines medj one zarazene koji cekaju u redovima da se testiraju, pola njih bi ozdravilo odmah.

Meni super ako penzosi vecinski uzimaju ponovo kineza, ostace valjda Fajzera dok dodje moj red za bustovanje. A mozda stigne i Moderna do tada..

nekoliko ljudi iz blize okoline mi se zalilo da su ih, kad su vodili roditelje na revakcinu, doktori vrlo agresivno ubedjivali da posle dva kineza mora kinez. dvoje se nije dalo i roditelji su rajfajzovani a jedna je poklekla pa joj je mater dobila treceg kineza.

mozda nije samo do toga da roditelji odbijaju da poslusaju decu nego ih obrlate na izvoru.

Prilično je izvesno da je državna politika da se gura Kinez, naročito s obzirom na izgradnju fabrike vakcina.

Kad je moj otac otišao po trećeg Fajzera, kazao je dva puta koje je primao i da će sad opet, svojeručno popunio i upisao FAJZER, i kad je prešao u boks do "davaoca", ona kaže "Sinofarm, jel tako?" 

Sva sreća pa je bio skoncentrisan i odreagovao, još joj tražio bočicu da vidi pre davanja. Ne mogu da tvrdim da je postojala namera da ga zavrnu ali ko zna, neku direktivu da uvaljuju Sinofarm verovatno imaju 

Koliki su oni zaista u obavezi da nam daju Pfizer ako ga zatrazimo ? Kineza ima na lageru i mora se potrosi.