Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

@Duhovnost, ljubav i medNe zejebavaj...Podržavaš ekipu koja mojoj zemlji, prijateljima, porodici i meni samom želi i čini zlo...Pomoću kog trika da normalno razgovaramo o filmu ili nogometu?!?

Edited by ronin

Океј, нећу више да пишем ни о чему.

Растужују ме овакве изјаве.

И не могу више да исправљам Криве Дрине овог света, па напуштам форум. Схватам да ти је форум све што имаш, па уживај. Здраво. 

Pozdrav.

3 hours ago, Duhovnost, ljubav i med said:

какав је рационалан разлог да ме не подносиш због тога

Ko hoće rusku, ima u DZ Novi Beograd

Ako je sa previše graška, preskačem.

Cala mi danas vratili, kao nije proslo 6 meseci. Druga doza bila 24. marta, rekli mu da dodje posle 24. septembra... koje su to budale... a ja sam primio 13. marta i 11. septembra

9 minutes ago, de Sisti said:

Cala mi danas vratili, kao nije proslo 6 meseci. Druga doza bila 24. marta, rekli mu da dodje posle 24. septembra... koje su to budale... a ja sam primio 13. marta i 11. septembra

Ovo je je budalastina. Meni je druga doza bila 24. marta i takodje su mi rekli da mora proci 6 meseci umesto 180 dana, sto bi bio 24. septembar :isuse: ja rekoh, dajte ljudi da to zavrsim danas i onda jedna od njih kao, cekaj da vidimo sta ce kompjuter da kaze™ :lolol: vrlo moguce da je ova mladja htela samo da zaobidje stariju pa nam se sa ekrana ukazalo odobrenje kompjuktora.

Edited by Mos

9 minutes ago, Mos said:

Ovo je je budalastina. Meni je druga doza bila 24. marta i takodje su mi rekli da mora proci 6 meseci umesto 180 dana, sto bi bio 24. septembar :isuse: ja rekoh, dajte ljudi da to zavrsim danas i onda jedna od njih kao, cekaj da vidimo sta ce kompjuter da kaze™ :lolol: vrlo moguce da je ova mladja htela samo da zaobidje stariju pa nam se sa ekrana ukazalo odobrenje kompjuktora.

E da sam ja isao s njim isto bi tako bilo kao kod tebe. Al posto nisam, on poslusao struku i vratio se kuci...

1 hour ago, de Sisti said:

E da sam ja isao s njim isto bi tako bilo kao kod tebe. Al posto nisam, on poslusao struku i vratio se kuci...

Bas bezveze, umesto da vakcinisu sve ljude koji hoce brzinom munje oni ih teraju da dolaze dva puta

onda jedna od njih kao, cekaj da vidimo sta ce kompjuter da kaze[emoji769]

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Ovo sa jednom dozom je jedino zanimljivo sa aspekta - kojim tempom ce to da se pretvori u dve doze jer u #normalnijim zemljama  (kao sto je, naravno, Australija) nema 'pola' - nego ili si vakcinisan (2 doze, opciono buster) ili nisi (0 ili 1 doza). Em poshtenije em egzaktno kad su pravni aspekti u pitanju. 

Po drugim zemljama je lakse jer ima i vakcina koje su 'jednokratne' (buster ne racunam) - ono J&J i (valjda?) Moderna. Jedna doza i to'eto.

Moderna je vakcina iz dve doze. Buster kad se pojavi bi, po nekoj prici,  trebalo da sadrzi i vakcinu od gripa + SARS.

7 minutes ago, Moonwalker said:

Moderna

Ok, moja greshka. J&J je svakako jedna doza.

On 18.9.2021. at 0:50, vememah said:

Ovo su trebali da objave pre mesec dana u medijima i rašire po lekarima u DZ. Ovako nema šanse da se ubede stariji sa kinezom jer im je lekari opšte praske i Konara govore suprotno, šta ti znaš bolje od njih i sl.